Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε την Κυριακάτικη έκπληξη που δέχτηκε - Η ανάρτηση στο Instagram

«Να είναι Κυριακή μεσημέρι και να σου έρχεται αυτή η έκπληξη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε την Κυριακάτικη έκπληξη που δέχτηκε -  Η ανάρτηση στο Instagram

Η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA, «Πάμε Δανάη» συνεχίζει αρκετά δυναμικά στην πρωινή ζώνη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όπου μας καλημερίζει καθημερινά με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Να τονίσουμε πως οι φήμες σχέσης έχουν φουντώσει για τα καλά για την ίδια και τον μάγειρα της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, η Δανάη Μπάρκα πέρασε την Κυριακή της εντός σπιτιού, κάνοντας σχετικές αναρτήσεις, αλλά και αποκαλύπτοντας την ευχάριστη έκπληξη που δέχτηκε. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Να είναι Κυριακή μεσημέρι και να σου έρχεται αυτή η έκπληξη».

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα στο Instagram

Ανάρτηση Δανάη Μπάρκα

Στο θέατρο με κοντό μαύρο φόρεμα και τον Τίμο Ζαχαράτο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αυτό το νέο δίδυμο φέτος έχει απασχολήσει πολύ τους τηλεθεατές. Από την πρεμιέρα του Πάμε Δανάη η χημεία του Τίμου Ζαχαράτου και της Δανάης Μπάρκα ήταν εμφανέστατη.

Οι ατάκες... πεσίματος δίνουν και παίρνουν μέχρι και σήμερα στο πλατό και σιγά σιγά το κοινό έχει αρχίσει να αναρωτιέται. Πρόκειται για πλάκα ή μήπως κάτι παίζει ανάμεσά τους; Οι φήμες περί συγκατοίκησης μάλιστα δίνουν και παίρνουν μετά την ατάκα ενός συνάδελφού τους που ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής αλλά και οι δυο τηρούν σιγή ιχθύος.

Εμείς έχουμε να πούμε πως... ο χρόνος όλα τα μαρτυρά τελικά! Μέχρι τότε αναμένουμε κι έχουμε... μάτια παντού! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" την Δανάη Μπάρκα, τον Τίμο Ζαχαράτο αλλά και κάποια άλλα πρόσωπα της εκπομπής το βράδυ της Παρασκευής 22/10 στο Θέατρο Πορεία.

Όλοι τους χαμογελαστοί και κεφάτοι πόζαραν αγκαλιά. Η παρουσιάστρια του Mega απλή, λιτή και πανέμορφη μέσα στο μαύρο φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση.

Δανάη Μπάρκα κοντό μαύρο φόρεμα

Δανάη Μπάρκα Mega

Δανάη Μπάρκα Τίμος Ζαχαράτο