Συντετριμμένη η Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ - «Πραγματικά έχουμε παγώσει! Μας συγχωρείτε...»

Βαρύ το κλίμα στο Love It! Βγήκε αμέσως σε διαφημίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συντετριμμένη η Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ - «Πραγματικά έχουμε παγώσει! Μας συγχωρείτε...»

Θρήνος επικρατεί της τελευταίες ώρες, με την είδηση πως η Φώφη Γεννηματά έχασε τη μάχη με την ζωή. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πέθανε νικημένη από τον ειλεό, μετά από δυο εβδομάδες νοσηλείας της στο νοσοκομείο. Συντετριμμένη με το γεγονός ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή της, Love It.

Η παρουσιάστρια που έδωσε πάσα για να περάσουν σε έκτακτο δελτίο ειδήσεων, όταν επέστρεψε είναι ράκος ψυχολογικά, καθώς όπως ανέφερε δεν ήξερε τι συνέβη και όταν την πληροφόρησαν, σοκαρίστηκε.

Τα λόγια της Μαλέσκου για το θάνατο της Γεννηματά

«Έχουμε παγώσει. Δεν περιμέναμε με την διακοπή για έκτακτη είδηση ότι θα ακολουθούσε αυτή η είδηση. Κρίμα, πολύ κρίμα. Μια γυναίκα, μία μάνα, μία μαχήτρια και ένας άνθρωπος που στα 56 του χρόνια έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο γρήγορα. Πραγματικά έχουμε παγώσει και μας συγχωρείτε», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Θα ήθελα να περάσουμε σε διαφημίσεις να πάρουμε μια ανάσα, να πιούμε λίγο νερό όλοι μας και να επιστρέψουμε στην κανονική ροή του προγράμματός μας».

Συντετριμμένη η Μαλέσκου στον αέρα του ΣΚΑΙ για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Από τι πέθανε η Φώφη Γεννηματά

Ο γαστρεντερολόγος, Θωμάς Θωμαϊδης, μίλησε στην ΕΡΤ για το ιατρικό θέμα που ανάγκασε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να νοσηλευθεί.

«Ο ειλεός είναι μια παθολογική κατάσταση του λεπτού και του παχέος εντέρου κατά την οποία το έντερο αδυνατεί να προωθήσει το εντερικό περιεχόμενο κατά τη φυσιολογική οδό», περιέγραψε την πάθηση ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Mainz, στη Γερμανία.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο κ. Θωμαϊδης, «εκτός από την δυσφορία που νιώθει ο ασθενής, υπάρχει η πιθανότητα πολύ σοβαρών επιπλοκών που μπορεί να οδηγήσουν σε χειρουργείο».

Σύμφωνα με τον ιατρό, το σύμπτωμα σε αυτή την παθολογική κατάσταση είναι ο κοιλιακός πόνος. «Ο ειλεός είναι μια κατάσταση που προέρχεται από άλλους παράγοντες. Είναι κάτι το οποίο το φοβόμαστε και πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση».