Το "καρφί" της Χριστίνας Λαμπίρη για την εκπομπή που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα: «Δεν υπήρξε κάποιο λάθος από μένα»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε το πρωί της Δευτέρας 25/10 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή που ετοίμαζε και δεν βγήκε ποτέ στον αέρα αλλά αποκάλυψε και ποιο είναι το αγαπημένο της project. Δείτε την επίσης εδώ πριν την πλαστική που είχε κάνει.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν υπήρξε κάποιο λάθος από μένα. Εκτός αν έγινε κάποιο λάθος και δεν μου το είπαν ποτέ. Δεν αφορούσε τη δική μας την ομάδα.

Ήταν μια εκπομπή που επρόκειτο να βγει, μέχρι τρέιλερ είχε βγει. Στο τέλος της ημέρας κάποιος άλλος αποφασίζει. Τη στιγμή που συνέβη ήταν άδικο για τα παιδιά που ήταν κοντά μου. Δεν θα κρίνω εγώ αν ήταν δίκαιο ή άδικο» είπε.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη

Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Λαμπίρη

H Χριστίνα Λαμπίρη βάφτισε τον αγαπημένο της εγγονό στην Μανωλάδα Ηλείας. Πιο συγκεκριμένα, ο εγγονός της, πήρε το όνομα Διονύσης και η ευτυχισμένη γιαγιά εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλα ήταν υπέροχα. Έχει λίγη βροχούλα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη μέρα. Ο Διονύσης έκλαψε, φώναξε, χτυπήθηκε αλλά βαπτίστηκε. Ήταν υπέροχος και τώρα κοιμάται όπως όλα τα παιδάκια.

Η κόρη μου μένει στην Πάτρα. Είμαστε τόσο κολλητές και τη στερήθηκα που πήγε για σπουδές στην Αγγλία […] τώρα ακολούθησε την καρδιά της και είναι στην Πάτρα. Είμαστε όλοι χαρούμενη αφού η κόρη μου είναι χαρούμενη

Μου λέει η κόρη μου “Δεν ξέρω τι έχει συμβεί και δεν μπορώ να ζήσω στο 100% όλες αυτές τις ευχάριστες στιγμές, και του γάμου και της γέννα και της βάπτισης”. Όταν γεννούσε ήμασταν online με τον άνδρας της. Και τώρα είμαστε λίγοι άνθρωποι στη βάπτιση, λίγοι και καλοί».