Το τηλεφώνημα του γιου του, τάραξε τον Γιώργο Λιάγκα - Τι συνέβη;

Η "έκπληξη" που δεν περίμενε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το τηλεφώνημα του γιου του, τάραξε τον Γιώργο Λιάγκα - Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μπορεί να επέλεξαν χωριστούς δρόμους καθώς πήραν διαζύγιο αλλά αυτό δεν τους σταματά από το να είναι ενωμένοι για τα δυο παιδιά που έχουν φέρει στον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μιλάει σε καθημερινή βάση με τα αγαπημένα του παιδιά, όπως έγινε και το βράδυ του Σαββάτου 14/10, βέβαια ο γιος του είχε άλλη ιδέα στο νου του καθώς του είχε ετοιμάσει μια "έκπληξη".

έκπληξη όμως, όπως ο ίδιος ο παρουσιαστής σχολίασε τον... τρόμαξε! Γιατί; Γιατί ο γιος του όπως θα δείτε και εσείς είχε κάνει ένα τρομακτικό μακιγιάζ με αφορμή το Halloween.

"Φανταστείτε τι έπαθα όταν σήκωσα το τηλέφωνο!", σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Insta story που δημοσίευσε, συνοδεύοντάς το με μερικά emoji που δακρύζουν από τα γέλια.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας  - Ανάρτηση στο Instagram

Επεισοδιακός ο χωρισμός της Φαίης Σκορδά με τον Λιάγκα: "Όταν χωρίσαμε δεν ήταν εύκολο. Ο Γιώργος είπε στα παιδιά..."

Μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Τρίτης 28/9 στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θέμα υγείας που την βασανίζει, αναφέρθηκε τόσο στο διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και στην επιστροφή αυτού στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό.

«Ήταν επιλογή μου να έρθει ο Γιώργος. Μέσα από συζητήσεις ήρθε το όνομα και το πρότεινα εγώ. Σε ότι αφορά στα παιδιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Έκανα ένα εκατομμύριο σενάρια. Όταν χωρίσαμε υπήρχε μια ένταση, δεν ήταν εύκολο, απλώς για εμάς, αυτό που είπαμε είναι ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και ισχύει. Ο Γιώργος το είπε στα παιδιά ότι θα ήμαστε στην εκπομπή μαζί. Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ γιατί το είχε ζήσει μαζί μας στα γυρίσματα, ο μικρός αντίθετα είπε “θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας διώξουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”»

Για τον λόγο που χώρισαν επαγγελματικά: «Γιατί όταν είναι η αρχή, έχεις το συναίσθημα. Υπήρχε ένταση. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση, δεν ήμασταν καλά, τώρα γελάμε. Θέλει χρόνο δεν είναι απλό, τουλάχιστον για εμένα. Μιλάμε για έναν γάμο. Όταν ο Γιώργος ήταν στον ΣΚΑΪ και έβλεπα τα νούμερα, ήθελα να πάει καλά μέσα μου. Τον έχω ψηλά τον Γιώργο, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».

«Όταν κάνω κάτι λάθος μου αρέσει να το λέω. Γενικά ήμουν υπερπροστατευτική και καταλαβαίνω ότι ήταν υπερβολικό. Με ακούει ο Γιώργος, εγώ τα σκέφτομαι περισσότερο, αλλά με ακούει», πρόσθεσε.

Τα νούμερα της τηλεθέασης την αγχώνουν, αλλά πάντα παραμένει ψύχραιμη. «Παλιά όταν έβγαιναν πολύ νωρίς ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταγα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι παράλληλα με το “Πρωινό”. Μου γινόταν πάντα πρόταση, αλλά από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι θα κάνω μόνο ένα πράγμα. Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό και να κάνω κάτι άλλο. Θέλω ζωντανό, δεν θα έκανα το “Ρουκ Ζουκ”, δεν με φτιάχνει».