«Τέλος με την Τέτα Καμπουρέλη» - Ξέσπασε ο Φίλιππος Σοφιανός

Ενοχλημένος με τις φήμες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τέλος με την Τέτα Καμπουρέλη» - Ξέσπασε ο Φίλιππος Σοφιανός

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Δευτέρας (25/10) ο Φίλιππος Σοφιανός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με την Τέτα Καμπουρέλη.

Ο ηθοποιός, φανερά ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και τη γνωστή αισθητικό.

Οι δηλώσεις του Φίλιππου Σοφιανού για την Τέτα Καμπουρέλη

«Τέλος με την Τέτα! Τέτα τέλος! Δεν έχουμε σχέση. Βρίσκουν μια φωτογραφία και λένε τι κάνουν αυτοί οι δύο; Τι κάνουν αυτοί οι δύο ρε παιδιά; Είναι δυνατόν τώρα σε αυτές τις ηλικίες; Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι.

Έζησα πολύ σκληρά και πολύ στενάχωρα με το επίδομα των 534 ευρώ. Όλοι δανειστήκαμε χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τον Φίλιππο Σοφιανό

Γεννήθηκε το 1957 στην Καλαμάτα ενώ σε μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Το 1977 αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική ξεκινώντας της σπουδές του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε το 1980.

Έκανε τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις το 1983 στις σειρές "Ιστορία γραμμένη με νότες" και "Το μινόρε της αυγής". Έγινε ευρύτερα γνωστός το 1988 με τη συμμετοχή του στη σειρά "Ποιος σκότωσε τον Άβελ". Από το 1990 έλαβε μέρος σε διάφορες επιτυχημένες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η πρώτη από αυτές ήταν η καθημερινή σειρά "Οικογένεια" την περίοδο 1989-1990 ενώ από το 1992 μέχρι το 1994 συμμετείχε στο πρωταγωνιστικό καστ της καθημερινής σειράς "Παράλληλοι δρόμοι". Ακολούθησαν κι άλλοι πρωταγωνιστικοί ρόλοι τη δεκαετία του 1990, μεταξύ των οποίων "Στρας", "Η πρόβα του νυφικού", "Διπλανή πόρτα", "Οι άνδρες δεν υπάρχουν πια", ενώ τη σεζόν 1998-1999 συμμετείχε ως ηθοποιός φωνής στη ελληνική σειρά cartoon "Πανδώρα και Πλάτωνας".

Από το 2011 μέχρι και σήμερα ζει στην Κύπρο, όπου έχει λάβει μέρος σε επιτυχημένες σειρές της κυπριακής τηλεόρασης, μερικές εκ των οποίων έχουν προβληθεί και στην Ελλάδα. Αρχικά τη σεζόν 2011-2012 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Σάκη Μπουλά και Μαριάννα Καυκαρίδου στην κωμική σειρά "Daddy Cool". Την επόμενη σεζόν είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην δραματική σειρά "Μοιραία Φεγγάρια". Τη σεζόν 2013-2014 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά "Όνειρο ήταν", ενώ τη σεζόν 2014-2015 έλαβε μέρος στη σειρά "Το δαχτυλίδι της φωτιάς".