Κι όμως! Ο "Γιώργης" του Σασμού έπαιζε και στις Άγριες Μέλισσες - Είχε τον πιο σκοτεινό ρόλο

Και δεν το θυμάται σχεδόν κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κι όμως! Ο

Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουν πως μόνο η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη "μετακόμισε" από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως και ο Σταύρος Καραγιάννης, ο ηθοποιός που υποδύεται τον "Γιώργη" στη σειρά του ALPHA, έκανε ένα πέρασμα από τις Μέλισσες.

Ο ρόλος του δεν ήταν πρωταγωνιστικός, ωστόσο για κάποια επεισόδια απασχόλησε ιδιαίτερα το κοινό. Πολλοί βέβαια δεν θυμούνται πού τον έχουν ξαναδεί, ωστόσο μόλις δείτε τη φωτογραφία θα σας έρθουν αμέσως οι μνήμες για τον σκοτεινό ρόλο που είχε αναλάβει, ενώ ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις και με τον χαρακτήρα του στον Σασμό (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Ο ρόλος που έκανε ο "Γιώργης" του Σασμού στις Άγριες Μέλισσες

Συγκεκριμένα, στην περσινή σεζόν των Άγριων Μελισσών, ο Σταύρος Καραγιάννης υποδύθηκε τον δικηγόρο «Φωτιάδη», ο οποίος υπερασπίστηκε τον Βόσκαρη στη δίκη του.

Σταύρος Καραγιάννης Άγριες Μέλισσες

Αλλάζουν το σενάριο της σειράς Σασμός - Έκτακτες αποφάσεις από τον ALPHA

Όπως αναφέρει η Reallife, η επέκταση της σειράς Σασμός και για την επόμενη σεζόν συζητείται ήδη στο εσωτερικό του Alpha αλλά και στην εταιρεία παραγωγής - παρά το γεγονός ότι οι αληθινοί εμπλεκόμενοι της βεντέτας θα κινηθούν δικαστικά εναντίον του σταθμού - ώστε να ληφθούν εγκαίρως αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη της ιστορίας.

Έντονο προβληματισμό, ωστόσο, προκαλεί ο ίδιος ο… τίτλος της σειράς που εμπερικλείει και το φινάλε. Και αυτό γιατί, όταν επέλθει ο περιβόητος «σασμός», δηλαδή η συμφιλίωση μετά από πολυετή βεντέτα, σηματοδοτείται και το τέλος της ιστορίας.

Πώς, λοιπόν, θα συνεχιστεί η ιστορία και του χρόνου;

Στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες ιδέες. Το επικρατέστερο σενάριο για την ώρα είναι να… αναβληθεί για φέτος ο σασμός. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν θα επέλθει «ειρήνη» στην αιματηρή διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες στο πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Στην περίπτωση αυτή, θα «ανοίξουν» κι άλλο οι ιστορίες των ηρώων και των δύο οικογενειών, ώστε η συμφιλίωση να έρθει… του χρόνου.