«Λύγισε» στον αέρα του Στούντιο 4 ο Δημήτρης Μακαλιάς - Η εξομολόγηση για την Αντιγόνη Ψυχράμη

Η κινηματογραφική πρόταση γάμου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» στον αέρα του Στούντιο 4 ο Δημήτρης Μακαλιάς - Η εξομολόγηση για την Αντιγόνη Ψυχράμη

Καλεσμένοι στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10) η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, οι οποίοι μίλησαν για τον γάμο τους, το παιδί τους και τη σχέση που έχουν χτίσει αυτά τα χρόνια.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μάλιστα, που πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του, δεν έκρυψε την συγκίνησή του όταν μίλησε για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του, καθώς και για το τρόπο με τον οποίο τη βλέπει να μεγαλώνει το παιδί τους.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Μακαλιά για την Αντιγόνη Ψυχράμη στο Στούντιο 4

«Μου είχε πει ότι αν μου κάνεις πρόταση γάμου, δε θα ήθελα να την κάνεις μπροστά σε κόσμο…Και την έκανα μπροστά σε μια γεμάτη αίθουσα σινεμά. Το οργανώσαμε μαζί με τον κουμπάρο μου. Ετοιμάσαμε ένα βίντεο όπου έδειχνε την πορεία μας από την αρχή που γνωριστήκαμε.

Είχε συνεντεύξεις ανθρώπων δικών μας, φωτογραφικό υλικό, ήταν υπερπαραγωγή. Το βίντεο στο τέλος κατέληγε με ένα ρεαλιστικό ρυθμό, να δείχνει την πορεία μου από το θέατρο γιατί εκείνη την ώρα που η Αντιγόνη με περίμενε στο σινεμά και έβλεπε αυτό το βίντεο.

Όταν το βίντεο τελείωσε, άνοιξα την πόρτα, γονάτισα και της έκανα πρόταση γάμου», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Οι δηλώσεις του Μακαλιά για το διαζύγιο Καραβάτου - Κατσούλη

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το διαζύγιο του Κρατερού Κατσούλη με την Κατερίνα Καραβάτου. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος θέλησε να τον ρωτήσει αν γνώριζε πως θα ανακοίνωναν και δημόσια το τέλος του γάμου τους και αν κρατούν επαφές.

«Η αλήθεια είναι για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα δεν είχαμε κάποια συγκεκριμένη εικόνα, δεν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο. Οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στεναχωρήθηκα σίγουρα και δεν τους έχω δει κιόλας μετά το διαζύγιο. Εγώ είμαι και με τους δύο. Χωριστά βέβαια, δεν έχει τύχει να βρεθούμε όλοι μαζί, αλλά επικοινωνούμε τακτικά και με την Κατερίνα και με τον Κρατερό».

Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει προχωρήσει στην ζωή της πια! Δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο.