Happy day: Συντετριμμένη στην έναρξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή - "Σήμερα ξεκινάμε με διαφορετική ψυχολογία γιατί..."

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Happy day: Συντετριμμένη στην έναρξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή -

Θλιμμένη στην έναρξη της σημερινής της 26/10 εκπομπής ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Happy Day δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον χαμό της Φώφης Γεννηματά που σόκαρε το πανελλήνιο το πρωί της Δευτέρας 25/10.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, με την κατάστασή της να εξελίσσεται ραγδαία μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες, από την ημέρα που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ειλεό (δείτε εδώ τι ακριβώς είναι αυτό).

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία πριν από δύο χρόνια είχε φιλοξενήσει τη Φώφη Γεννηματά στην εκπομπή της, ξεκίνησε μουδιασμένα το Happy Day, μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για την πολιτικό, ενώ στη συνέχεια έπαιξε ξανά ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη.

Η συνάντηση Σταματίνας - Φώφης

Η επιθυμία της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά για την κηδεία

Να δοθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και το Χαμόγελο του Παιδιού αντί στεφάνων είναι η επιθυμία της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά.

Στο πλαίσιο αυτό το ΚΙΝΑΛ ενημερώνει ότι «η οικογένεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Χαμόγελο του Παιδιού» και για τη διευκόλυνση όσων πολιτών επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και το Χαμόγελο του παιδιού δίνει τους παρακάτω λογαριασμούς... διαβάστε τη συνέχεια για την κηδεία της Φώφης Γεννηματά στο Athensmagazine.gr