Joanne: "Δεν μπορώ να εστιάσω, βλέπω θολά και..." - Μίλησε πρώτη φορά για την αρρώστια που την ταλαιπωρεί

Η εξομολόγησή της για την νόσο Στάργκαρντ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Joanne:

Καλεσμένη στην χθεσινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκτός από την Ρίτσα Μπιζόγλη, ήταν και η Joanne. Η νικήτρια του περσινού The Voice μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή της.

Οι δηλώσεις της Joanne

«Η νόσος Στάργκαρντ που έχω είναι ουσιαστικά εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και προκαλεί πρόβλημα στην κεντρική όραση. Δεν μπορώ να εστιάσω πολύ καλά, βλέπω θολά και δεν βλέπω τόσο έντονα τα χρώματα. Δεν υπάρχει κάποια θεραπεία. Μου έχει συμβεί κάτι πολύ ωραίο μέσω του The Voice. Με βρήκε ένα κέντρο ιατρικού βελονισμού κι ασχολείται και με την συγκεκριμένη νόσο, έχω δει βελτίωση.

Σίγουρα το να το ακούσουν κάποιοι άνθρωποι που το περνούν, σίγουρα παίρνουν δύναμη. Να μην σε παίρνει τόσο από κάτω… που θα σε πάρει αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω».

H Joanne βρίσκεται ανάμεσα στα άτομα που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2022

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση. Είναι μια ιδιαίτερη οργάνωση που στόχο έχει να ενώσει κάθε χώρα με τον πολιτισμό και τα τραγούδια της.

Αν και είναι ακόμη Σεπτέμβρης, αυτό δεν σημαίνει πως το ενδιαφέρον των θαυμαστών αλλά και των καλλιτεχνών δεν έχει ξεκινήσει από τώρα. Μάλιστα, οι πρώτες επιθυμίες καλλιτεχνών για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό έχουν ήδη εκδηλωθεί.

Μάλιστα, τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν κι όπως φαίνεται η επιλογή θα είναι άκρως δύσκολη μιας και τα τρία άτομα που υπάρχουν στην λίστα έχουν διανύσει τα δικά τους χιλιόμετρα στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, υπάρχουν τρία πρόσωπα τα οποία έχουν εκδηλώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ιωάννα Γεωργακοπούλου (νικήτρια του περυσινού The Voice)

Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Καλομοίρα

Καλομοίρα - Τραγουδίστρια

Good job nicky

Good Job Nicky