Επεισοδιακός χωρισμός για Χρήστο Μάστορα και Χριστίνα Παπαδέλη!

'Έκαναν και unfollow ο ένας τον άλλο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επεισοδιακός χωρισμός για Χρήστο Μάστορα και Χριστίνα Παπαδέλη!

Μετά τον χωρισμό του από την Courtney Parker, ο Χρήστος Μάστορας βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, Χριστίνας Παπαδέλη. Το ζευγάρι βίωνε καιρό τώρα έναν μεγάλο έρωτα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όλο αυτό φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day που μεταδόθηκε το πρωί της Τρίτης 26/10 στον αέρα του ALPHA, η τελευταία δημόσια εμφάνιση του τραγουδιστή με την όμορφη μελαχρινή και πρώην παίκτρια του My Style Rocks ήταν στη βάπτιση των παιδιών του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση (δείτε εδώ φωτογραφίες τους), ενώ από εκεί και πέρα, φαίνεται ότι ο καθένας έκανε τη ζωή του.

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η Χριστίνα Παπαδέλη είναι θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και διασκεδάζει μαζί με τις φίλες της, τη στιγμή που και στα social media οι δυο τους δεν είναι πλέον «φίλοι», καθώς ο ένας δεν «ακολουθεί» τον άλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε έναν σύντομο χωρισμό το 2019, ωστόσο ο έρωτάς τους αποδείχτηκε ιδιαίτερα δυνατός και σύντομα τα ξαναβρήκαν.

H Χριστινά Παπαδέλη μάλιστα έχει εμφανιστεί και στο βιντεοκλίπ του συγκροτήματος Melisses «Victoria».

Το σύμφωνο συμβίωσης του Χρήστου Μάστορα με την Courtney Parker

Για πέντε περίπου χρόνια ο Χρήστος Μάστορας διατηρούσε σοβαρό δεσμό με την Courtney Parker. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ωστόσο και οι δύο δεν μιλούσαν δημοσίως για τον μεγάλο τους έρωτα. Τα σύννεφα δεν άρχισαν να έρθουν και τελικά το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει το 2017.

Χρήστος Μάστορας Κόρτνει

«Εγώ μόνο ερωτεύομαι. Σε όλες μου τις σχέσεις ήμουν πολύ ερωτευμένος. Μάλιστα όλα τα ακραία πράγματα που έκανα στη ζωή μου ήταν για τα μάτια μιας γυναίκας.

Θα μπορούσα να προστατέψω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Στην ουσία, εγώ έβαλα στο προσκήνιο αυτή τη σχέση. Δεν ξέρω αν ήταν σωστή ή λάθος επιλογή, αλλά εκείνη την εποχή είχα δημιουργικό οίστρο και δεν μπορούσα να το μαζέψω. Εκ του αποτελέσματος, θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Και σ’ το λέω αυτό διότι ήμασταν και οι δυο ξεχωριστές οντότητες, κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί.

Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Mέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατέψει. Αλλά τότε δεν είχα και την εμπειρία που έχω τώρα ώστε να το διαχειριστώ», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Χρήστος Μάστορας για τον δεσμό του με την Courtney Parker.

Το 2017 ο Χρήστος Μάστορας είχε μιλήσει δημοσίως για το σύμφωνο συμβίωσης που είχε υπογράψει με την πρώην αγαπημένη του.

«Υπογράψαμε πριν από τρία χρόνια ένα σύμφωνο συμβίωσης. Το υπογράψαμε πριν γίνει της μόδας, για πρακτικούς λόγους, για να έχει μια νομική διασφάλιση η σύντροφος μου, αλλά και ως ένα σύμβολο δέσμευσης. Γάμο όμως δεν έχουμε κάνει και για εμάς δεν είχε τεράστια σημασία να το μοιραστούμε. Γενικά δεν κρύβω πράγματα, αλλά δεν ρωτήθηκα και ποτέ ευθέως για να απαντήσω», έχει δηλώσει.