Τι συμβαίνει με Σκορδά - Κουκουράκη; Το τρυφερό τετ α τετ στο θέατρο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι συμβαίνει με Σκορδά - Κουκουράκη; Το τρυφερό τετ α τετ στο θέατρο

Η Φαίη Σκορδά πραγματοποίησε πρόσφατα μία σπάνια βραδινή εμφάνιση στην πρεμιέρα της παράστασης "Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του" στο θέατρο ΗΒΗ. Στην παράσταση μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν η Κατιάνα Μπαλανίκα, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, ο Πάνος Νάτσης και ο Γιάννης Κουκουράκης.

Η οικοδέσποινα του Πρωινού για την έξοδό της επέλεξε total leather black look. Μαζί της ήταν δυο από τους στενούς της συνεργάτες στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Τάσο Τεργιάκη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao που κυκλοφόρησε την Τρίτη 26/10, λίγο μετά το τέλος της παράστασης, η Φαίη Σκορδά έσπευσε να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές και ιδιαίτερα τον Γιάννη Κουκουράκη που παίζει στην παράσταση και τον οποίο παρακολουθούμε για 3η συνεχόμενη χρονιά στην σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Οι δυο τους μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί και μίλησαν για αρκετή ώρα ενώ όσοι ήταν παρόντες δεν μπόρεσαν να μην διακρίνουν την εμφανή χημεία και οικειότητα που υπήρχε μεταξύ τους. Η χημεία αυτή δεν είναι καινούργια. Από την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε το καστ του σήριαλ, η Φαίη Σκορδά δεν είχε κρύψει το πόσο είχε εντυπωσιαστεί από το παρουσιαστικό του ηθοποιού.

Η Φαίη Σκορδά στο πλευρό του Γιάννη Κουκουράκη

Φαίη Σκορδά Γιάννης Κουκουράκης

Να τονίσουμε βέβαια πως πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η σχέση τους δεν είναι τίποτα περισσότερο από φιλική αφού η Φαίη Σκορδά φημολογείται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άλλου άντρα, 11 χρόνια νεότερού της.

Ποιος είναι ο Γιάννης Κουκουράκης

Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου το 1984 στα Χανιά και μεγάλωσε στο Περιστέρι Αττικης. Τελειώνοντας το σχολείο εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων απ' όπου αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά. Μετά το τέλος των πρώτων σπουδών του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Έτσι έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου πέρασε και ξεκίνησε τις σπουδές του.

Η πρώτη του εμφάνιση ως ηθοποιός ήταν στον κινηματογράφο το 2005 στην κωμωδία Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος. Το 2006 έκανε μία σύντομη εμφάνιση στη δραματική σειρά Μωβ-Ροζ στον ANT1 ενώ το 2008 έπαιξε σε μία ιστορία της σειράς Σε είδα. Την περίοδο 2008-2009 επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη για έναν από τους βασικούς ρόλους στην κοινωνική σειρά Χαρά Αγνοείται. Εκεί υποδύθηκε τον Σπύρο Δημόπουλο τον σύντροφο της εξαφανισμένης Χαράς. Το 2011 εμφανίστηκε στην ταινία μικρού μήκους Το γάλα. Μέσα στα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε κυρίως με το θέατρο λαμβάνοντας μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

Το 2015 εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του τρίτου κύκλου της καθημερινής σειράς του ANT1 Μπρούσκο στο ρόλο του Αλέξη Γριβάκη. Παρέμεινε στη σειρά και κατά τη διάρκεια του τέταρτου κύκλου της μέχρι και το 2017. Την επόμενη σεζόν έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια. Από το 2019 μέχρι σήμερα υποδύεται τον Κωνσταντή Σεβαστό στη δραματική σειρά εποχής του ANT1 Άγριες Μέλισσες.