Στους δικηγόρους Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια! Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι

Τα 500.000 ευρώ και η μεγάλη διαφωνία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στους δικηγόρους Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια! Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι

Μπορεί ο χωρισμός τους να είναι φιλικός, όμως τα δύο δίδυμα σπίτια τους στην Πάρο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, φέρνουν τώρα αντιμέτωπους τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια. Ενώ το ζευγάρι είχε συμφωνήσει ότι οι συγκεκριμένες βίλες (δείτε εδώ φωτογραφίες) πρέπει να μοιραστούν, υπάρχει διαφωνία στο οικονομικό.

Τι συμβαίνει με τα ακίνητα Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσέφερε στην Ζέτα Μακρυπούλια 500.000 ευρώ για να πουλήσει το μερίδιό της αλλά εκείνη αρνήθηκε. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μετά από δεύτερες σκέψεις θεώρησε ότι το ποσό είναι πολύ χαμηλό για την περιοχή. Η διαφωνία τους αυτή φαίνεται να τους έχει δημιουργήσει μια ένταση η οποία δεν κατάφερε να περαστεί εξωδικαστικά και τελικά το ζευγάρι απευθύνθηκε σε δικηγόρους για να μπορέσουν να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Τα δίδυμα εξοχικά

Τα σπίτια που βγαίνουν προς πώληση βρίσκονται στον δρόμο από τις Καμάρες προς τις Κολυμπήθρες. Πρόκειται για δυο σπίτια μοναδικής αρχιτεκτονικής, τα οποία μάλιστα μοιράζονται μια κοινή πισίνα.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτια περιουσία

Το πρώτο είναι 145 τ.μ. και το απέκτησαν το 2008 ενώ το δεύτερο έχει έκταση 175 τ.μ. και αποκτήθηκε έναν χρόνο αργότερα. Συνήθως στο ένα από αυτά (το πρώτο) πήγαιναν συχνά όταν δεν είχε χτιστεί το καινούργιο στον Αμπελά. Ενώ το άλλο το παραχωρούσαν σε φίλους τους. Μάλιστα, όταν αγόρασαν το οικόπεδο για να χτίσουν τα άλλα δυο σπίτια, δεν σκόπευαν να πουλήσουν κανέναν από αυτά.

Όμως οι καιροί αλλάζουν και πλέον η περιουσία πρέπει να μοιραστεί. Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον τους, στο ciao, η διαφορά τους στο ποσό που πρέπει να καταβληθεί είναι αρκετά μεγάλη. Φίλοι και γνωστούς τους πάντως εύχονται οι δυο τους να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια καθώς αυτή θα είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη για τον τρόπο με τον οποίο θα τελειώσει αυτή η σχέση που ξεκίνησε με έναν μεγάλο έρωτα.