Σούσουρο στο ΣΚΑΙ - Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το The Voice

Τρέχει και δεν φτάνει η παραγωγή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σούσουρο στο ΣΚΑΙ - Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το The Voice

Την αποχώρησή της από το The Voice φαίνεται πως ανακοίνωσε η Λάουρα Νάργες, με το ΣΚΑΙ να βρίσκεται σε πανικό, μέχρι να βρεθεί η αντικαταστάτριά της.

Το πρωί της Τρίτης (26/10), συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day πως η ραδιοφωνική παραγωγός δεν θα είναι φέτος στα backstage, μια αποφάση η οποία όπως όλα δείχνουν πάρθηκε τελευταία στιγμή από την μεριά της.

Έτσι λοιπόν, η παραγωγή τώρα.. «τρέχει και δε φτάνει» για να βρει παρουσιάστρια, όσο η Λάουρα ζει τον έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η αποκάλυψη του Happy Day για την αποχώρηση της Λάουρας Νάργες από το The Voice

Οι πρώτες πληροφορίες για το πότε θα γίνει ο τελικός

Το The Voice είναι ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, το τηλεοπτικό κοινό δείχνει την προτίμησή του στο φαντασμαγορικό μουσικό show του ΣΚΑΪ, το οποίο μάλιστα φέτος ανανεώθηκε με την προσθήκη του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο ΣΚΑΪ έχει ήδη κάνει τις πρώτες του σκέψεις για τη συνέχεια του προγράμματός του. Μετά το τέλος του Big Brother, θα πάρει τη σκυτάλη το Survivor, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει λοιπόν, το The Voice θα ρίξει αυλαία σχετικά νωρίς φέτος. Συγκεκριμένα, ο τελικός θα γίνει κάπου κοντά στις 19 Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε πως πέρυσι το The Voice τελείωσε πιο αργά, δηλαδή κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου. Φέτος ωστόσο με το φινάλε τον Δεκέμβρη, δίνεται οριστική λύση στο θέμα του παρουσιαστή. Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Λιανός θα προλάβει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το μουσικό show για να αποχωρήσει στη συνέχεια για τον Άγιο Δομίνικο.

The Voice τελικός