Τα έσπασε πρώτο τραπέζι πίστα στην Βανδή - Της πετούσε λουλούδια κι έβγαζε story! Δείτε βίντεο...

Έγινε πρώτο θέμα συζήτησης παντού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα έσπασε πρώτο τραπέζι πίστα στην Βανδή - Της πετούσε λουλούδια κι έβγαζε story! Δείτε βίντεο...

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη αλλά πάνω από όλα είναι μητέρα και εργαζόμενη γυναίκα! Μπορεί το Σάββατο μετά το J2us να βρέθηκε σε μεζεδοπωλείο με τον ηθοποιό και να διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (δείτε εδώ βίντεο) αλλά μετά βρέθηκε στην Λεμεσό για να τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ και βίντεο που παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης 26/10 στην εκπομπή Πρωινό στο εν λόγω κέντρο βρέθηκε στο πρώτο τραπέζι μάλιστα ο Ηλίας Ψινάκης και διασκέδασε μέχρι πρωίας!

Βίντεο από το μαγαζί που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή

Έτσι ήταν ο Ηλίας Ψινάκης στα πρώτα του βήματα πριν από τις πλαστικές επεμβάσεις

Ο Ηλίας Ψινάκης ποτέ δεν έκρυψε τις πλαστικές που έχει κάνει στο πρόσωπο του και δεν είναι λίγες οι φορές που είχε αυτοσαρκαστεί σε δηλώσεις του σε εκπομπές. Ο μάνατζερ, πρώην δήμαρχος Μαραθώνος την περίοδο 2014 - 2019 και υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις Ευρωεκλογές του 2019 με το κόμμα «Πολίτες Ηλία Ψινάκη», δεν έχει κανένα κόμπλεξ και το έχει αποδείξει.

«Είμαι 70 χρονών. Ούτε του παπά! Βαριέμαι με τους γέρους της ηλικίας μου, δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Μέσα μου νιώθω 12 χρονών, έφηβος. Για τις ρυτίδες θα κάνω λίφτινγκ, δεν θα κάθομαι να σβήνω κάθε ρυτίδα στο instagram», είχε αποκαλύψει παλαιότερα σε συνέντευξη του.

Εμείς σας βρήκαμε μια φωτογραφία του Ηλία Ψινάκη από το μακρινό 1993, λίγο πριν κάνει το μεγάλο λίφτινγκ στον Ανδρέα Φουστάνο. Βέβαια, να σημειώσουμε πως οι αρκετές εμφανισιακές αλλαγές υπάρχουν λόγω ηλικίας, μιας και είναι 70 ετών.

ο Ηλίας Ψινάκης στα πρώτα του βήματα πριν από τις πλαστικές επεμβάσεις