Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χειμωνέτο - Έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό

Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χειμωνέτο - Έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό

Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δικαστική του περιπέτεια, μετά τον πλειστηριασμό του σπιτιού του.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως: «Έχασα το σπίτι μου σε πλειστηριασμό, απλά είμαστε ακόμα σε ένδικο αγώνα. Το 2013 έγινε ένας πλειστηριασμός, κατ’ εμέ παράλογος, περί της πρώτης κατοικίας.

Έπεισαν τον δικαστή ότι εγώ μένω στο κομμωτήριο και ότι αυτό το σπίτι δεν είναι η πρώτη μου κατοικία, που ήταν το μοναδικό μου σπίτι και πατρικό μου». Ο Γιώργος Χειμωνέτος συμπλήρωσε: «Ο δικαστής για χ λόγους είπε ότι δεν είναι, κατοχύρωσε τον πλειστηριασμό, έφυγε το σπίτι.

Αποδείξαμε μετά ότι δεν μένω στο κομμωτήριο, αλλά επέμεναν ότι δεν είναι αυτή η πρώτη μου κατοικία, αλλά δεν ξέρουν και πού είναι η πρώτη μου κατοικία».

«Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις, συνοδευόμενες με ανταλλάγματα. Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση, έχουμε συμφωνήσει για το τι θέλουμε να κάνουμε, αλλά ακόμα δεν έχουμε υπογράψει».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χειμωνέτου

Γιώργος Χειμωνέτος: «Καρφώνει» τον ΑΝΤ1 για την Φάρμα - «Δεν ήταν ωραίος ο τρόπος τους»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Χειμωνέτος συνδέθηκε με Skype στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων «κάρφωσε» τον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως παρόλο που το όνομά του είχε κυκλοφορήσει για τη Φάρμα, τελικά δεν θα μπει στο νέο ριάλιτι επιβίωσης ενώ είχε ακουστεί και η συμμετοχή του στο Survivor 4.

Γιώργος Χειμωνέτος για την Φάρμα και τον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Χειμωνέτος είπε χαρακτηριστικά: «Το τοπίο ήταν λίγο περίεργο. Με κάλεσαν, μιλήσαμε, εκτεθήκαμε λίγο παραπάνω, το όνομά μας έπαιξε παντού, που δεν είναι ωραίο να μιλάς για τη δουλειά σου πριν υπογράψεις… Τελικά στο τέλος δεν τα βρήκαμε.

Θεωρώ ότι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ήταν και μπερδεμένοι για το τι θέλουν να κάνουν, νομίζω ότι το σκεπτικό ήταν να βάλουν πιο πολλούς επώνυμους, άρα πιο μεγάλο μπάτζετ. Το όνομά μου διέρρευσε εκ των έσω, δεν είχαμε φτάσει σε τελικό στάδιο συμφωνίας, είχαμε μιλήσει για τα οικονομικά και ήμασταν κοντά στο να τα βρούμε, κάναμε και εξετάσεις».

Ο Γιώργος Χειμωνέτος αμέσως μετά πρόσθεσε: «Έγινε μια συζήτηση, άνοιξαν τη συζήτησή τους, άλλαξαν τα πλάνα τους, οκ, συμφωνώ. Αλλά όταν έχεις εκτεθεί και λες κάποια πράγματα σε έναν άνθρωπο, και δεν το έκαναν μόνο σε εμένα, αλλά και σε άλλους, που τους έχεις καλέσει εσύ και τους κάνεις μια πρόταση, είναι λίγο περίεργο το να τους λες μετά ότι ναι, αλλά δεν ξέρω… Δεν ήταν ωραίος αυτός ο τρόπος».