Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν και έλεγε «όχι ακόμη, όχι ακόμη»"

Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάνος με την αποκάλυψή του

News 26.10.2021 12:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης. Ο ίδιος αναφέρθηκε φυσικά και στον χαμό της Φώφης Γεννηματά.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Φώφη Γεννηματά

«Τώρα μπορώ να τα πω, γιατί δείχνουν και τον χαρακτήρα της Φώφης, αυτά που μου έλεγαν στενοί της άνθρωποι: η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε πριν από λίγες εβδομάδες στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη” και συνέχιζε την δραστηριότητα της. Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και την απόφαση για το πότε έλαβε τις αποφάσεις της, όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Αυτά δεν είναι γνωστά.

Η Φώφη Γεννηματά περίμενε την στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μην διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη. Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάσταση της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα. Είναι ‘άνανδρο’ κάποιοι υποψήφιοι, αφότου αυτή η γυναίκα έκανε και είπε αυτά, να κινούνται με ‘σύνθημα’ ότι εκείνοι εγγυώνται την ενότητα της παράταξης», κατέληξε ενώ για την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ μίλησε και ο Νίκος Υποφάντης.

Η επιθυμία της οικογένειάς της για την κηδεία

Να δοθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και το Χαμόγελο του Παιδιού αντί στεφάνων είναι η επιθυμία της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά. Ενώ εθνικό πένθος την Τετάρτη, ημέρα της κηδείας της!

Στο πλαίσιο αυτό το ΚΙΝΑΛ ενημερώνει ότι «η οικογένεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Χαμόγελο του Παιδιού» και για τη διευκόλυνση όσων πολιτών επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και το Χαμόγελο του παιδιού δίνει τους παρακάτω λογαριασμούς... διαβάστε τη συνέχεια για την κηδεία της Φώφης Γεννηματά στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα διεθνή ΜΜΕ αποχαιρέτησαν την Φώφη Γεννηματά

«Την αποχαιρετώ με δάκρυα στα μάτια» - Συγκίνησε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη για τη Φώφη Γεννηματά

Share