Αννίτα Ναθαναήλ: "Η μεγαλύτερη έγνοια της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι να..."

"Όμως ο δρόμος είναι πολύ μακρύς"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αννίτα Ναθαναήλ:

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (26/10) η Αννίτα Ναθαναήλ. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία βρέθηκε ξανά σήμερα στα δικαστήρια.

Οι δηλώσεις της Αννίτα Ναθαναήλ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Είμαι κοντά στην Ιωάννα όπως είναι και η οικογένειά της και οι συνήγοροί της και αναμένουμε όλοι το αποτέλεσμα αυτή τη δίκης που θεωρώ ότι στο βαθμό που μπορεί να δικαιωθεί, θα δικαιωθεί.

Πιστεύω, ότι η κοινή γνώμη είναι αυτή που στέκεται δίπλα στην Ιωάννα και όχι οι νόμοι και οι νομοθεσίες, που στην Ελλάδα ακόμη δεν αντιλαμβάνονται ακόμη τη σοβαρότητα τέτοιων ειδεχθών πράξεων έτσι ώστε να είναι αρκετά αυστηροί και να μην επαναλαμβάνονται τέτοια συμβάντα».

Αναφορικά με την τιμωρία με την οποία θα ένιωθε δικαίωση η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Φροντίζουμε να μην εστιάζουμε την ενέργειά μας σε αρνητικές σκέψεις, σε τιμωρία, σε θυμό. Σίγουρα η μεγαλύτερη έγνοια της Ιωάννας είναι να αισθάνεται ασφαλής και να κυκλοφορεί ελεύθερα. Αυτή τη στιγμή όλη η ενέργεια πρέπει να πάει προς την ίασή της, όμως ο δρόμος είναι πολύ μακρύς».

Ανατριχιάζει ο ξάδερφος της 37χρονης Έφης - «Για όλα ήταν ικανή»

Στην πολυπόθητη επίθεση με βιτριόλι ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του ήταν καταπέλτης στο κατηγορητήριό του. Μέσα σε όλα ο ξάδερφος της Έφης την περιέγραψε σοκαριστικά στην εκπομπή «Live News».

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Γιατί την έβλεπες καθημερινά ήταν μέσα στην τρελή χαρά, κανονική δηλαδή όπως ήταν. Πολύ ψύχραιμη… Με το που έμαθα ότι έχει γίνει αυτό το περιστατικό, αυτό έλεγα, πόσο ίδια ήταν. Δεν είχε αλλάξει καθόλου».

«Δεν το πίστευα ότι θα ήταν τόσο σκληρή. Δηλαδή και στις καταθέσεις και σε αυτά που δε ζήταγε συγγνώμη μου έκανε τρομερή εντύπωση και νομίζω ότι μπορεί να μην έχει μετανιώσει κιόλας»

«Ικανή για όλα ήταν. Πήγε έριξε το βιτριόλι στην άλλη την κοπέλα. Για όλα ήταν ικανή. Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω». Σχετικά με τους γονείς της της Έφης, υπογράμμισε: «Οι γονείς της τι να πούνε; Έχουν πάθει σοκ οι άνθρωποι. Ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους.

Ο αδελφός της έχει πάθει κατάθλιψη. Έχει κλειστεί στον εαυτό του. Δε μιλάει. Έχει πάθει σοκ». Όσο για το πώς αντιμετωπίζει πλέον η Έφη την υπόθεση; «Στην αρχή δεν είχε πάρει χαμπάρι τι είχε γίνει γιατί ήταν πολύ κάθετη. Ότι το έκανα ξέρω γω. Τώρα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την ποινή που θα ακούσει, την κατακραυγή του κόσμου».