"Μάχη" σώμα με σώμα για Survivor και Φάρμα - Διεκδικούν την ίδια αθλήτρια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Οι ετοιμασίες είναι πυρετωδώς για την τελική ευθεία που πρόκειται να δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν καθώς όπως είναι λογικό ο ανταγωνισμός της τηλεθέασης φέτος έχει φουντώσει για τα καλά.

Μάλιστα, όπως φαίνεται οι σταθμοί θέλουν να κάνουν τις πρεμιέρες όσο το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου οι εκπομπές να καταφέρουν να χτίσουν το κοινό τους. Για αυτόν τον λόγο οι πρεμιέρες για το Survivor 5 και την Φάρμα θα είναι αρκετά νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές.

οι παραγωγές θα διαλέξουν και από την ίδια δεξαμενή παικτών. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega καλημέρα» τα δύο ριάλιτι διεκδικούν την πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών και σύντροφο του τραγουδιστή Μάκη Δημάκη, Βαλεντίνα Μπαρλάμπα.

Όπως σημειώθηκε σχετικά, η αθλήτρια έχει δεχθεί πρόταση και από τα δύο ριάλιτι. Μάλιστα όπως ειπώθηκε δεν αποκλείεται, ιδιαίτερα στην περίπτωση του «Survivor» να υπάρξουν μεγάλες ανατροπές αφού στην παραγωγή επιθυμούν και το κομμάτι της έκπληξης.

Οι πληροφορίες του MEGA Καλημέρα για την αθλήτρια

Survivor 5: Οι τρεις διάσημοι άντρες που έχουν δεχτεί πρόταση!

Η επιστροφή του Survivor, είναι γεγονός! Mάλιστα, αυτή η σεζόν είναι ένα προσωπικό στοίχημα του Τούρκου παραγωγού που θέλει το project να πετύχει μετά την παταγώδη αποτυχία του Top Chef στην συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχές προβάλλεται ήδη στις οθόνες (δείτε το εδώ), ωστόσο η παραγωγή έχει κάνει κάποια μυστικά ραντεβού για τους ανθρώπους που κυρίως θα βρεθούν στην ομάδα των διάσημων.

Κάποιοι θέλουν τον Νάσο Γαλακτερό να έχει δεχτεί πρόταση να βρεθεί στο Survivor, ωστόσο μέχρι τώρα εκείνος δεν έχει απαντήσει. Από τα πρόσωπα που ήδη έχουν δεχτεί πρόταση από την παραγωγή είναι ο.. διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr