Σασμός: Αποκάλυψη για το μέλλον της Θεοδώρας - Μέχρι πότε θα τη βλέπουμε;

Τα είπε όλα η Δανάη Παππά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Αποκάλυψη για το μέλλον της Θεοδώρας - Μέχρι πότε θα τη βλέπουμε;

H Θεοδώρα είναι ένας από τους χαρακτήρες του Σασμού που αν μη τι άλλο, έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, τόσο με τη συμπεριφορά της, όσο και με την μοναδική της ικανότητα να τους κάνει όλους άνω κάτω.

Η Δανάη Παππά, είναι η ηθοποιός που ανέλαβε να αναδείξει τον ρόλο της Θεοδώρας και μέχρι στιγμής το κάνει με τον καλύτερο τρόπο, άλλωστε και η ίδια έχει παραδεχθεί πως δεν σκέφτηκε στιγμή να πει όχι στη σειρά.

Η ίδια τις προηγούμενες ώρες, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Το spoiler της Δανάης Παππά για το μέλλον της Θεοδώρας στον Σασμό

Μία από τις ερωτήσεις που έγιναν, αφορούσε στο μέλλον του χαρακτήρα της στον Σασμό, με τη Δανάη Παππά να αποκαλύπτει πως η Θεοδώρα θα βρίσκεται στη σειρά μέχρι το τέλος της.

Σασμός Θεοδώρα

Τι θα δούμε σήμερα στον Σασμό

Ο Μαθιός γλιτώνει τη σύλληψη από την αστυνομία, καθώς το σημείωμα του Μανόλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο, χάνεται, και έτσι ο Μαθιός φτάνει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη. Η Μαρίνα από την άλλη δεν ακούει κουβέντα:

Ζητά από τον Αστέρη να μείνει μακριά από την κόρη της θυμίζοντάς σ’ εκείνον το κακό που τους έχει κάνει η οικογένειά του και στην Αργυρώ τον όρκο της. Ούτε η γιαγιά Ειρήνη, ούτε και η Άσπα μπορούν να παρηγορήσουν την Αργυρώ, ενώ η προσπάθεια του παπά Μιχάλη να δώσει κουράγιο στον Αστέρη πέφτει στο κενό.