Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Νίκου Χαρδαλιά

«Η καρδιά μου χτυπάει...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια του Νίκου Χαρδαλιά

Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του, ο Νίκος Χαρδαλιάς προσπαθεί να ζει όσο το δυνατόν περισσότερες ξεχωριστές στιγμές με την οικογένειά του. Έτσι σήμερα, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, θέλησε να ευχηθεί στην κόρη του, Δήμητρα, με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την μικρή του, την οποία μάλιστα συνόδευσε με ένα υπέροχο μήνυμα.

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά για την κόρη του

«Η καρδιά που χτυπάει έξω από το σώμα! Χρόνια Πολλά Δημητρουλίνι μου...», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Το ξέσπασμα της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά για τα σχόλια που δέχθηκε στα social media

Η κόρη του, Ιωάννα Χαρδαλιά, αποφάσισε να απαντήσει με αποστομωτικό τρόπο σε κάποιον που θέλησε να κάνει ένα πολύ αρνητικό σχόλιο για τον πατέρα της όσο καιρό βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δέχθηκε μεγάλη κριτική τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης με τις πυρκαγιές. Μάλιστα ο ίδιος ξέσπασε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε και ξεκαθάρισε πως η παραίτησή του βρίσκεται στη διάθεση του πρωθυπουργού.

Σε μία ανάρτηση που έγινε στο Facebook, κάποιος σχολίασε για το επεισόδιο που έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς: «Να κι ένα ευχάριστο. Άντε καλά ξεκουμπίδια». Το σχόλιο αυτό εξόργισε την κόρη του υφυπουργού, Ιωάννα, η οποία απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας.

Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Χαρδαλιά στην ανάρτησή της.

Νίκος Χαρδαλιάς κόρη