Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει» - Συγκλονισμένη η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

«Έγιναν όλα τόσο βιαστικά...»

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει» - Συγκλονισμένη η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά
News 26.10.2021 20:15
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή T-Live μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (26/10) η Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, αποκαλύπτοντας πως ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί.

Όπως εξήγησε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά ήταν ένας άνθρωπος που κατάφερε να μεγαλώσει τα παιδιά της με αξίες που πήρε από την οικογένειά της.

Οι δηλώσεις της Νάντιας Γιαννακοπούλου για τη Φώφη Γεννηματά

Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει και δε νομίζω ότι μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε… Έγιναν όλα τόσο βιαστικά, τόσο γρήγορα με τόσο ιλιγγιώδεις ρυθμούς και δε μπορούμε να το χωνέψουμε.

Η Φώφη Γεννηματά μεγάλωσε τα παιδιά της παλικαρίσια και με τις αρχές και τις αξίες που εκείνη μεγάλωσε από τον Γιώργο και την Κάκια Γεννηματά. Αυτό το θεωρώ αναμενόμενο», είπε χαρακτηριστικά η Νάντια Γιαννακοπούλου, αναφερόμενη στην είδηση πως ο 17χρονος γιος της Φώφης Γεννηματά θα εκφωνήσει τον επικήδειο.

"Η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν και έλεγε «όχι ακόμη, όχι ακόμη»"

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης. Ο ίδιος αναφέρθηκε φυσικά και στον χαμό της Φώφης Γεννηματά.

«Τώρα μπορώ να τα πω, γιατί δείχνουν και τον χαρακτήρα της Φώφης, αυτά που μου έλεγαν στενοί της άνθρωποι: η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε πριν από λίγες εβδομάδες στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη” και συνέχιζε την δραστηριότητα της. Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και την απόφαση για το πότε έλαβε τις αποφάσεις της, όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Αυτά δεν είναι γνωστά.

Η Φώφη Γεννηματά περίμενε την στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μην διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη. Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάσταση της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα. Είναι ‘άνανδρο’ κάποιοι υποψήφιοι, αφότου αυτή η γυναίκα έκανε και είπε αυτά, να κινούνται με ‘σύνθημα’ ότι εκείνοι εγγυώνται την ενότητα της παράταξης», κατέληξε ενώ για την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ μίλησε και ο Νίκος Υποφάντης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γωγώ Μαστροκώστα: "Το λέω τώρα και ανατριχιάζω" - "Τσακίζουν" κόκκαλα τα λόγια της για την Φώφη Γεννηματά

Τον στήριξε στην μάχη του γιου του με τον καρκίνο - Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Νίκου Υποφάντη για την Γεννηματά

Share