Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Η μητέρα της Φώφης με ρώταγε αν υπήρχε κληρονομική προδιάθεση γιατί φοβόταν για τα δύο της κορίτσια»

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Νικήτα Κακλαμάνη

«Η μητέρα της Φώφης με ρώταγε αν υπήρχε κληρονομική προδιάθεση γιατί φοβόταν για τα δύο της κορίτσια»
News 26.10.2021 22:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Live News μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (26/10) ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, αποκαλύπτοντας μία άγνωστη ιστορία για την οικογένειά της.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ήταν ο γιατρός που είχε αναλάβει τη μητέρα της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε επίσης νικημένη από τον καρκίνο (δείτε εδώ τη συγκλονιστική ιστορία της οικογένειάς της).

Οι δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη για τη Φώφη Γεννηματά

«Η πρώτη επαφή μου με την οικογένεια Γεννηματά ήταν το 1983. Ο πατέρας της ήταν υπουργός Υγείας τότε και η πρώτη μας συνάντηση ήταν επεισοδιακή λες και ξέραμε όμως ότι μέσα από αυτήν τη συνάντηση θα γεννιόταν μια σχέση αλληλοσεβασμού.

Η Κάκια ποτέ δε με ρώτησε ‘πως πάω’. Εκείνο που την ενδιέφερε και με ρωτούσε, ήθελε να τη βεβαιώσω, και φυσικά της έλεγα ψέματα, αν υπάρχει κληρονομική προδιάθεση γιατί φοβόταν για τα δύο της κορίτσια. Έτσι γνώρισα και τη Φώφη σε πολύ νεαρή ηλικία. Η Φώφη είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασής της. Ήξερε, μπορεί να την έκρυβε από όλους, αλλά ήξερε τη βαρύτητα της νόσου», είπε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

"Η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν και έλεγε «όχι ακόμη, όχι ακόμη»"

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης. Ο ίδιος αναφέρθηκε φυσικά και στον χαμό της Φώφης Γεννηματά.

«Τώρα μπορώ να τα πω, γιατί δείχνουν και τον χαρακτήρα της Φώφης, αυτά που μου έλεγαν στενοί της άνθρωποι: η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε πριν από λίγες εβδομάδες στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη” και συνέχιζε την δραστηριότητα της. Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και την απόφαση για το πότε έλαβε τις αποφάσεις της, όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Αυτά δεν είναι γνωστά.

Η Φώφη Γεννηματά περίμενε την στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μην διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη. Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάσταση της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα. Είναι ‘άνανδρο’ κάποιοι υποψήφιοι, αφότου αυτή η γυναίκα έκανε και είπε αυτά, να κινούνται με ‘σύνθημα’ ότι εκείνοι εγγυώνται την ενότητα της παράταξης», κατέληξε ενώ για την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ μίλησε και ο Νίκος Υποφάντης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανδρέας Τσούνης: Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά που έμεινε στο πλευρό της μέχρι το τέλος

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει» - Συγκλονισμένη η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Share