Μοιάζουν σαν αδερφές - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κατερίνας Διδασκάλου με την κόρη της

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας άβαφες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μοιάζουν σαν αδερφές - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κατερίνας Διδασκάλου με την κόρη της

Όταν τις βλέπεις να περπατάνε στον δρόμο πλάι πλάι, αρχικά πιστεύεις ότι είναι αδερφές, στην συνέχεια όμως όταν τις αναγνωρίσεις συνειδητοποιείς αρχικά την απίστευτη ομοιότητά τους και κατά δεύτερον ότι η γοητεία είναι οικογενειακή τους υπόθεση. Ο λόγος για την Κατερίνα Διδασκάλου και την δευτερότοκη κόρη της Φλώρα Βέη που ο φακός του YOU τις απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα σε μια βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας, ντυμένες casual με τζιν παντελόνια και sneakers.

Λατρεύουν και οι δυο το περπάτημα, δεν είναι τυχαία άλλωστε η υπέροχη σιλουέτα τους, αφού είναι φανατικές της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής (δείτε εδώ το διατροφικό πλάνο που ακολουθούν!). Η πανέμορφη τηλεοπτική Μυρσίνη Σεβαστού από τις Άγριες Μέλισσες είναι στη ζωή της μητέρα τριών παιδιών, της Φλώρας, της Μαρκέλας και του Διόνυσου και τους έχει τρελή αδυναμία ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ καλή τους φίλη...Η ίδια σε πολλές συνεντεύξεις της δεν παραλείπει να αναφερθεί σε αυτά και να καμαρώνει:

Από την Τζώρτζια Συρίχα

“Στις κόρες μου ήμουν πιο κοντά τους. Ήμουνα πιτσιρίκα όταν τις έκανα και έχουν δει άλλα πράγματα από εμένα. Φοβερά πάρτι γενεθλίων στο σπίτι με απίστευτες τούρτες ενώ στο αγόρι μου δεν αντέχω, δεν έχω χρόνο... Οι κόρες μου με έσωσαν από πολλά, μου έδωσαν δύναμη. Όταν αποκτάς παιδιά, όλα αμβλύνονται βλέπεις ότι η σοβαρότητα των πραγμάτων είναι αλλού....”

Η Κατερίνα Διδασκάλου με την κόρη της, Φλώρα

Κατερίνα Διδασκάλου κόρη περιοδικό YOU

Το καλύτερο botox είναι η γυμναστική...

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και σίγουρα τα αγαθά κόποις κτώνται, το σίγουρο είναι πάντως ότι το καλύτερο botox είναι η γυμναστική. Η καθημερινότητα της Κατερίνας Διδασκάλου όταν δεν κάνει γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες είναι υπόθεση ρουτίνας. Κολυμπάει από μικρή, χειμώνα – καλοκαίρι, κάνει surf παλαιότερα ιππασία, γυμνάζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Όπως έχει πει και η ίδια κάνει butoh (γιαπωνέζικη χορευτική τεχνική) σε συνδυασμό με barre a terre (μπαλέτο στο πάτωμα)... Καθημερινά οι γείτονές της θα την δουν να κάνει τον καθιερωμένο της περίπατο είτε με παρέα είτε με τα σκυλιά της στον λόφο του Φιλοπάππου όταν δεν κάνει γυμναστική με τον personal trainer της.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1.5 ευρώ