Βασίλης Χαλακατεβάκης: Δημοσίευσε φωτογραφία με την 3,5 μηνών κόρη του και το Instagram "έπεσε"

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασίλης Χαλακατεβάκης: Δημοσίευσε φωτογραφία με την 3,5 μηνών κόρη του και το Instagram

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς παρά την ηλικία του η οποία παραδόξως δεν έχει σχολιαστεί καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Μαραγκουδάκη με την οποία και απέκτησαν πρόσφατα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Να θυμίσουμε πως πριν από καιρό ο ίδιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή γιατί στους ρόλους, εδώ και 30 χρόνια έκανα τον μπαμπά, οπότε είμαι… εξοικειωμένος από τη λέξη πατέρας.

Ελπίζω τώρα, στην πραγματικότητα, τα πράγματα να πάνε εξίσου καλά γιατί στους ρόλους τα πήγα εξαιρετικά καλά σε αυτό το θέμα».

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ενεργός και στο instagram μοιράστηκε μαζί μας ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την μόλις 3,5 μηνών κόρη του.

Η ανάρτηση του Βασίλη Χαλακατεβάκη

«Με τον ερχομό της κόρης μου, συνειδητοποίησα πώς είναι να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον ερχομό του παιδιού του αλλά και για τα σχόλια που άκουσε λόγω της ηλικίας του. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Με τον ερχομό της κόρης μου, συνειδητοποίησα πώς είναι να είσαι πατέρας. Το σκίρτημα, την γλυκιά αγωνία, την συνέχεια της ζωής. Η κόρη μου είναι παιδί της καραντίνας. Είναι 2,5 μηνών. Την ταΐζω, την πλένω, παίζουμε γιουκαλίλι και κιθάρα.

Δεν άκουσα αρνητικά σχόλια επειδή απέκτησα παιδί με μεγάλη ηλικία. Και να ακούσω θα τα προσπεράσω. Κάναμε μια επιλογή και την στηρίζουμε. Είμαστε 12 χρόνια με την σύντροφο μου και έχουμε μεγάλη αγάπη μεταξύ μας. Σε ένα γύρισμα στο “Καφέ της Χαράς” με πήραν και μου είπαν πως ο πατέρας μου έφυγε από την ζωή».