Θρήνος για τον Νίκο Αλιάγα

Η σπαρακτική ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Νίκο Αλιάγα

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έφυγε από τη ζωή ένας πολύ κοντινός του άνθρωπος από καρκίνο.

Συγκεκριμένα, ο φίλος του Νίκου Αλιάγα, Αλέκος Χολέβας, πέθανε στα 56 του, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τη νόσο που αφαίρεση τη ζωή και της Φώφης Γεννηματά.

Ο Νίκος Αλιάγας, τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο μάλιστα μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο του φίλο.

Η ανάρτηση του Νίκου Αλιάγα

«Ο Αλέκος Χολέβας έφυγε σαν άρχοντας, αγέρωχος και παλικάρι. Ο φίλος μου τριών και πλέον δεκαετιών, ο αδερφός μου, ο κολλητός μου, ο δικός μου άνθρωπος παρών σε όλες τις χαρές και τις λύπες της ζωής μου.

Ο Αλέκος, η ήρεμη δύναμη στην αυγή των μεγάλων αποφάσεων, ο άξιος συνοδοιπόρος, η γενναιόδωρη ψυχή και πιστός σύμμαχος που μου έμαθε τόσα.

Ο Αλέκος ο τρυφερός μπαμπάς του Μάνου, της γλυκιάς Αλεξάνδρας και του απίστευτου Μάξιμου, ο Αλέκος ο αδελφός της Άννας και της Πηνελόπης, ο γιος της Μαρίας και ο λατρεμένος σύζυγος της Μελίνας.

Ο Αλέκος ο σοφός, ο δικηγόρος, ο μάνατζερ, άφησε σήμερα στις τρεις ώρα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτήρια οπού ήταν διοικητής πριν από 20 χρονιά, πάλεψε παλικαρίσια με τον καρκίνο χωρίς τρόμο, με αξιοπρέπεια.

Σήμερα έφυγε ένας Έλληνας με απέραντη καρδιά, σαν το γέλιο του. Καλό ταξίδι Αλέκο μου».

Ποιος ήταν ο Αλέκος Χολέβας

Ο 56χρονος Αλέκος Χολέβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λαμία. Υπήρξε παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και διετέλεσε για πολλά χρόνια Διοικητής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της νομικής υπηρεσίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ).