Ανατριχίλα - Η ζωγραφιά που βρέθηκε πάνω στο φέρετρο της Φώφης Γεννηματά

«Θα είναι μαζί σου οι άγγελοι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατριχίλα - Η ζωγραφιά που βρέθηκε πάνω στο φέρετρο της Φώφης Γεννηματά

Μία ανατριχιαστική φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου τα τελευταία λεπτά από την κηδεία της Φώφης Γεννηματά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία ζωγραφιά που άφησε ένα κοριτσάκι πάνω στο φέρετρό της στο λαϊκό προσκύνημα.

Στη συγκεκριμένη ζωγραφιά, η 7χρονη Κατερίνα εύχεται «Καλό Παράδεισο» στην Φώφη Γεννηματά και της λέει να μην φοβάται καθώς από εδώ και στο εξής θα βρίσκεται μαζί με τους αγγέλους.

Η ζωγραφιά πάνω στο φέρετρο της Φώφης Γεννηματά

«Μην φοβάσαι, θα είναι κοντά σου οι άγγελοι», έγραφε χαρακτηριστικά το σημείωμα που της άφησε η μικρή Αναστασία, ενώ από το πλευρό της σορού της, δεν έφυγε λεπτό η αδερφή της, Μαίρη.

Φώφη Γεννηματά ζωγραφιά

«Ράγισε» καρδιές το αντίο του ΚΙΝΑΛ στη Φώφη Γεννηματά - «Θα ήθελα να με θυμούνται για...»

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά. Η σορός της προέδρου του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στη Μητρόπολη για το λαϊκό προσκύνημα, λίγες ώρες πριν την κηδεία της.

Φίλοι και συγγενείς έφτασαν από το πρωί στη Μητρόπολη για να την τιμήσουν, ενώ τραγική φιγούρα ήταν η αδερφή της, Μαίρη, η οποία δεν έφυγε λεπτό δίπλα από το φέρετρο και ζήτησε να μείνει έστω και λίγο μόνη μαζί της.

Το ΚΙΝΑΛ από τη μεριά του, δημοσίευσε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, προκειμένου να αποχαιρετήσει την Φώφη Γεννηματά.

«Θα ήθελα να θυμούνται αυτά που έχω κάνει.

Να υπάρχει ο χώρος μας πιο δυνατός απ’ ό,τι τον παρέλαβα.

Να μπορώ να κοιτάζω και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τους Έλληνες πολίτες στα μάτια. Να κοιτάζω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και να ξέρω ότι αυτούς υπηρέτησα», ακούγεται να λέει η Φώφη Γεννηματά στο βίντεο.