Ελευθερία Ελευθερίου: «Με τον Αλέξη Παππά δεν έχουμε πλέον επικοινωνία»

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελευθερία Ελευθερίου: «Με τον Αλέξη Παππά δεν έχουμε πλέον επικοινωνία»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (27/10) η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Αλέξη Παππά.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως παρόλο που παλιότερα ήταν πολύ κοντά με τον Αλέξη Παππά, πλέον δεν έχουν καθόλου επικοινωνία, ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για το The Bachelor 2.

Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Αλέξη Παππά

«Έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε με τον Αλέξη. Από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα και τηλεοπτικά να παίζει, δεν έχουμε πλέον επικοινωνία. Τον περιμένουμε να βγει και να μας πει τις εντυπώσεις του από κοντά.

Ο Αλέξης Παππάς γνωρίζω πολύ καλά πως είναι σε μια ηλικία, γιατί το έχουμε συζητήσει απεριόριστες ώρες στο Survivor που ήμασταν, που θέλει να βρει μια γυναίκα και να κάνει οικογένεια και παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

"Δεν θα ήθελα να ήμουν ένα από αυτά τα κορίτσια" - "Αδειάζει" καθαρά το Bachelor η Ελευθερίου

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/10) η Ελευθερία Ελευθερίου. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο Bachelor 2.

Η πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor που φημολογούνται ότι ήταν ζευγάρι, απάντησε στις σχέσεις του με τις3 κοπέλες στο ριάλιτι αγάπης, με την ίδια να μην λέει και τα καλύτερα, ενώ για το ίδιο θέμα είχε ξανά αναφερθεί και πριν λίγες μέρες.

«Τον είδα τον Αλέξη ναι, τον είδα που είναι ο νέος Bachelor. Κοίταξε, ο Αλέξης είναι πολύ φίλος… Ήταν μια επιλογή του να το κάνει και είναι ένας ρόλος αυτό που κάνει. Είναι εκτός του γούστου μου γενικά όλο αυτό το concept.

Δεν θα μου άρεσε να πάρω θέση στο ριάλιτι και να ήμουν κι εγώ ένα από αυτά τα κορίτσια. Παρόλα αυτά, ο Αλέξης είναι εκεί από επιλογή του».