Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είναι απαράδεκτο τα ομόφυλα ζευγάρια να μη μπορούν να παντρευτούν εν έτει 2021»

«Η αγάπη δε γνωρίζει φύλο, δεν έχει τέτοιου είδους όρια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είναι απαράδεκτο τα ομόφυλα ζευγάρια να μη μπορούν να παντρευτούν εν έτει 2021»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Τετάρτης (27/10) η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν μπορούν να παντρευτούν.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Είναι μία πάρα πολύ ωραία δουλειά μέσα από την οποία εκφραζόμαστε όλη με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα, περνάμε πάρα πολύ ωραία».

Αναφορικά με τους γάμους της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και του Μιχάλη Οικονόμου με τον Γιώργο Μακρή τόνισε: «Αυτοί οι γάμοι ήταν κλειστοί, όμως είμαι πολύ χαρούμενη που συνέβησαν και να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά τους αγαπώ πολύ και τους δύο.

Είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου εν έτη 2021 να συμβαίνει αυτό. Η αγάπη δε γνωρίζει φύλο, δεν έχει τέτοιου είδους όρια. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να είμαστε ελεύθεροι και να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και να σεβόμαστε και τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των άλλων. Ισότητα λοιπόν και ίση αντιμετώπιση σε όλους τους ανθρώπους».

«Το αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα! Είναι κάτι πάρα πολύ τραυματικό»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τραυματική επαγγελματική της στιγμή για την οποία και βρήκε το θάρρος να μιλήσει δημόσια.

«Το αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, το έκρυψα μέσα μου βαθιά, δεν το μοιράστηκα με κανέναν. Νομίζω πως δεν έχω πει καν αυτή την ιστορία ποτέ. Είναι κάτι πάρα πολύ τραυματικό. Αυτό που είναι πολύ δύσκολο είναι πως, όταν είσαι πολύ μικρός, δεν καταλαβαίνεις τι είναι επιτρεπτό και τι όχι».

«Σαφέστατα το ένστικτο μου και έχοντας μεγαλώσει σε μια οικογένεια που λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, κάποια στιγμή δεν έγινε παραβιαστικός σε σημείο που κατέληξε να είναι κάτι πολύ τραυματικό. Μόνο στην ιδέα αυτής της προσέγγισης, ο τρόπος αυτός ήταν αρκετός για να με τραυματίσει» πρόσθεσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Πόσο μάλλον όταν για κάποιους ανθρώπους αυτό έχει γίνει και πράξη. Εκεί αρχίζεις και κατηγορείς τον εαυτό σου ότι δεν κατάλαβες τα όρια, ότι δεν έπρεπε να συμβεί αυτό».