Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Μέμος Μπεγνής: "Συμφωνώ πάρα πολύ με τον Πετράκο! Δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει..."

Στηρίζει τις δηλώσεις του τραγουδιστή σχετικά με το εμβόλιο και τον κορωνοϊό

Μέμος Μπεγνής:
News 27.10.2021 18:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην Άννα Ζηρδέλα και στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (27/10) ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου (δείτε εδώ μια πρόσφατη ανάρτησή του που προκάλεσε αντιδράσεις) αλλά και στους περιορισμούς στα θέατρα λόγω κορωνοϊού.

Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

«Είναι παρανοϊκό αυτό που συμβαίνει στο θέατρο. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ έναν κλάδο που είναι μόνο για εμβολιασμένους. Κατ’ αρχάς χωρίζεις τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα, σε δύο ομάδες που αυτό από μόνο του για μένα είναι κατάπτυστο. Είναι λάθος.

Ξέρω τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου. Συμφωνώ με το ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Δεν συμφωνώ με την δικτατορία που υπάρχει σε καμία περίπτωση. Δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει εμένα, εσένα, τον οποιοδήποτε να κάνει το οτιδήποτε. Από κει και πέρα μπορεί να τα λέει με έναν τρόπο που είναι εριστικός. Πάντως στο ότι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε αυτό που θέλουμε στο σώμα μας, συμφωνώ πάρα πολύ με τον Γρηγόρη.

Eίμαστε σε ένα μπαρ και είναι μόνο εμβολιασμένοι, ο ένας πάνω στον άλλον που μεταδίδουν και στο θέατρο μόνο εμβολιασμένοι με μάσκες που κάθονται και δεν χορεύουν. Τι είναι αυτό; Είναι λάθος μου μέγα το γεγονός πως είχα μια επιχειρηματική κίνηση. Είμαι αδαής, δεν ξέρω από επιχειρήσεις και δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Πες μου βέβαια έναν Έλληνα τώρα που δεν έχει χρέη».

«Λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό μου έχει κοστίσει»

Μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά της Κωνσταντινίδου, ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ειλικρίνεια που πολλές φορές του έχει στοιχίσει επαγγελματικά, την επιλογή να γίνει vegan ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο «όχι» που είπε στον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπέγνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν πάντα πολύ αντιδραστικό παιδί, όπως και τώρα. Στη ζωή μας βέβαια κάνουμε συμβιβασμός, δεν μπορούμε να μην κάνουμε.

Ίσως επειδή πάντα έκανα το δικό μου, αυτό που μου αρέσει, το θεωρώ πολύ υγιές αυτό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν ζωές που δεν είναι δικές τους. Ζουν ζωές που τους έχουν φορέσει, επειδή πρέπει να τις ζήσουν και κάποιους τους το έχει πει.

Εγώ δεν το έκανα ποτέ αυτό, έκανα πάντα το δικό μου. Από τη μία είναι πολύ υγιές, από την άλλη όμως κοστίζει. Και στη δουλειά ακόμα μου έχει κοστίσει γιατί πολλές φορές λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό δεν αρέσει πάρα πολύ».

«Είπα κάποτε ένα μεγάλο «όχι» στον μπαμπά μου, για να ανοίξω ένα ωδείο στη Σαλαμίνα και να διδάσκω πιάνο. Δεν ήταν το όνειρο μου αυτό. Ναι μεν σπούδασα μουσική αλλά μετά με κέρδισε το θέατρο και μετά το μιούζικαλ που είναι πιο μουσικό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέμος Μπεγνής για Κωνσταντινίδου: «Διαφωνώ κάθετα! Δεν ξέρω τι σκεφτόταν και το είπε αυτό»

Πιο αιχμηρός από ποτέ ο Μέμος Μπέγνης - "Αυτή η Ιωάννα Τούνη ποια είναι; Γιατί υπάρχει;»

Share