Καταγγελία "σεισμός" για το Big Brother - Η φωτογραφία που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Κατηγορίες ότι είναι στημένο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταγγελία

Η νέα σεζόν του Big Brother έχει πολώσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό. Από τη μία υπάρχουν οι φανατικοί τηλεθεατές του γνωστού ριάλιτι, οι οποίοι δεν χάνουν επεισόδιο και από την άλλη, αυτοί που ασκούν σκληρή κριτική.

Μπορεί ο πρώτος κύκλος να σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος, το Big Brother δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα νούμερα τηλεθέασης.

Η φωτογραφία του Big Brother 2 που έφερε αντιδράσεις

Είναι βέβαια γεγονός πως καθημερινά, τα επεισόδια του Big Brother 2 σχολιάζονται από τους χρήστες του Twitter. Ανάμεσα στα σχόλια αυτά, εντοπίστηκε και μία καταγγελία για το αν τελικά είναι στημένο το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία αυτή φαίνεται η Ανχελίτα να μιλάει στην πόρτα, κάτι που δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στα social media για το αν παίρνει οδηγίες από κάποιον.

Big Brother 2 στημένο

"Δεν ερωτεύτηκα καθόλου στο Big Brother"

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησε το πρωί της Πέμπτης (28/10) ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Ο πρώην παίκτης του Big Brother 1 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους πρώην συμπαίκτες του αλλά και για την εμπειρία του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

«Σε κάποιες καταστάσεις θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχα προστατευθεί λίγο, γιατί έγιναν κάποια ανάλογα περιστατικά φέτος και δεν στοχοποιήθηκαν όπως στοχοποιήθηκα εγώ. Εγώ πέρυσι βγήκα εθνικός τραμπούκος.

Μου αρέσει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο J2US, γιατί όχι; Η Άννα Μαρία που βλέπω εκεί είναι η Άννα Μαρία που ήταν και στο σπίτι. Χίλια μπράβο και στον Χάρη Βαρθακούρη που την ανέχεται γιατί είναι δύσκολος χαρακτήρας.

Με την Κατερίνα Λιόλιου μας είδαν στην Μύκονο και άρχισαν να βγάζουν πράγματα. Οτιδήποτε πεις ή δεν πεις αυτό το πράγμα αναπαράγεται κι εμένα γενικότερα η αναπαραγωγή δεν μου αρέσει.

Δεν ερωτεύτηκα καθόλου στο Big Brother. Γενικότερα φαινόντουσαν κάποια πράγματα που δεν ίσχυαν. Κανένα φλερτ. υποστήριξη μέσα στο σπίτι και δεν το παίρνω πίσω ούτε το αναιρώ. Έκανα το εμβόλιο από ανάγκη, αλλιώς δεν θα το έκανα ποτέ». Δείτε εδώ και την απάντηση της Σοφίας Δανέζη όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Κεχαγιά.