Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Το "καρφί" του Όμηρου Πουλάκη για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Η συνεργασία μου σταμάτησε γιατί υπήρχαν...»

«Η σχέση μας τότε ήρθε σε ρήξη»

Το
News 28.10.2021 15:16
Από Ίρις Βίλα

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN, παραχώρησε συνέντευξη ο Όμηρος Πουλάκης. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο είχε καθηγητή στο Εθνικό Θέατρο.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως: «Επειδή η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη είναι ακόμα ενεργή, οτιδήποτε σχετικό θα ήθελα να το πω σε οδούς δικαιοσύνης. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής μου στο Εθνικό Θέατρο και ήταν σπουδαίος δάσκαλος γιατί σε ενέπνεε».

Ο Όμηρος Πουλάκης είπε στη συνέχεια: «Η συνεργασία μας σταμάτησε γιατί υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν και η σχέση μας τότε ήρθε σε ρήξη. Από τότε, εδώ και αρκετά χρόνια, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη επαφή μαζί του».

«Από τότε που βγήκε όλο αυτό είμαι σε κατάσταση σοκ, είναι αδιανόητο. Αν είχα ακούσει για σεξουαλικά εγκλήματα, δεν θα καθόμουν απαθής να τα βλέπω. Έχω υπάρξει θύμα κακής συμπεριφορές και παρέμεινα στη δουλειά διεκδικώντας να υπάρξει δικαιότερη συμπεριφορά»

Οι δηλώσεις του Όμηρου Πουλάκη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα

Ποιος είναι ο Όμηρος Πουλάκης

Ο Όμηρος Πουλάκης γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1983 και είναι Έλληνας ηθοποιός. Μάλιστα, είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και τελειόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον να αναφέρουμε πως είναι γιος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Πουλάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης στη φυλακή πληρώνουν την αλαζονεία τους»

Σε δίκη για 4 βιασμούς ζητάει εισαγγελέας για τον Λιγνάδη

Share