DWTS: Αλλάζει ημέρα προβολής; - Ποιος είναι ο λόγος;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: Αλλάζει ημέρα προβολής; - Ποιος είναι ο λόγος;

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει πάρει κυριολεκτικά "φωτιά" καθώς ο ανταγωνισμός έχει "φουντώσει" για τα καλά καθώς κάθε project που έχει βγει μέχρι στιγμής είναι πολλά υποσχόμενο για την συνέχεια.

Μάλιστα, ένα από αυτά που περίμεναν πως και πως οι τηλεθεατές, ήταν και το DWTS μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Το «Dancing» ξεκίνησε με μέσο όρο γύρω στα 15% τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό. Τα νούμερα έπεσαν κατά τη δεύτερη Κυριακή μετάδοσής του με το κανάλι να οδηγείται σε σημαντικές αποφάσεις για να αποτρέψουν την "πτώση" στα νούμερα.

Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το χορευτικό show αναμένεται να αλλάξει ημέρα προβολής. Οπότε, μένει να δούμε ποιες θα είναι οι οριστικές αλλαγές.

"Γενικά τα νούμερα τηλεθέασής φέτος είναι κάπως αλλιώς."

«Αναμενόμενα τα νούμερα τηλεθέασης του Dancing. Έχει νέους ανθρώπους, έχει ακυρωθεί και η πρεμιέρα. Λιθαράκι-λιθαράκι θα πηγαίνει καλύτερα. Εγώ πιστεύω πως το format αυτό έχει αυτή τη δυναμική.

GNTM βλέπω ελάχιστα. Όχι γιατί δε θέλω, αλλά γιατί πραγματικά ήταν απαιτητική η προετοιμασία για το Dancing with the Stars.

Γενικά τα νούμερα τηλεθέασής φέτος είναι κάπως αλλιώς. Είναι λογικό να υπάρχει σύγκριση και συζήτηση. Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Δε χαίρομαι, δεν είναι αυτή η δική μου διάθεση, να συζητιέται αν είμαι η δεν είμαι στο GNTM. Ίσα-ίσα που με στενοχωρεί και λίγο. Θεωρώ πως τα πράγματα έχουν όπως έχουν.

Η τηλεόραση φέτος έχει πολύ μυθοπλασία. Ανεβαίνουν κατεβαίνουν τα πράγματα. Και σημαίνει κάτι αυτό και δε σημαίνει. Έχουν αλλάξει τα πάντα. Κουράστηκε ο κόσμος, κορωνοϊός. Να προσαρμοστούμε λίγο και σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.