Γιάννης Αϊβάζης: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της παράστασής του - Η επίσημη ανακοίνωση

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Αϊβάζης: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της παράστασής του - Η επίσημη ανακοίνωση

Ο Γιάννης Αϊβάζης όπως είναι γνωστό βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς οι τελευταίες ώρες είναι αρκετά δύσκολες για την υγεία του καθώς μετά από την διάγνωση που βγήκε, είναι θετικός στον κορωνοϊό παρόλο που ο γνωστός ηθοποιός έχει εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19.

Όπως ήταν επόμενο, η πρεμιέρα του «Τζόρνταν» με πρωταγωνίστρια την Μαρία Κορινθίου, μια παράσταση που σκηνοθετεί ο ίδιος ο Γιάννης Αϊβάζης αναβλήθηκε καθώς η είδηση έγινε γνωστή και από την ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά… αυτή η παράσταση είναι δημιούργημα του Γιάννη…».

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε ότι λόγω προβλήματος υγείας του σκηνοθέτη της παράστασης “Τζόρνταν” κύριου Γιάννη Αϊβάζη και με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους θεατές και τους συντελεστές της παράστασης, αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για Κυριακή 31 Οκτωβρίου πρεμιέρα της παράστασης στο Alhambra Art Theatre. Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση για ημερομηνία πρεμιέρας».

«Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για την υγεία του Γιάννη Αϊβάζη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις για την περιπέτεια που βιώνει με την υγεία του τις τελευταίες ώρες ο Γιάννης Αϊβάζης.

Η Μαρία Κορινθίου εξήγησε πως ο σύζυγός της έχει βελτιωθεί τις τελευταίες ώρες μιας και το οξυγόνο του έχει ανέβει σημαντικά.

«Σας ευχαριστούμε όλους!

Είστε πολλοί…….και άνθρωποι που δεν το περίμενα…… Όλους σας βλέπω, όλους σας διαβάζω.

Ο Γιάννης είναι καλά. Ήπια πνευμονία από Covid-19 με χαμηλό οξυγόνο που σήμερα ανέβηκε αλλά περιμένουμε την γνωστή 7η με 9η μέρα…….

Βρίσκεται στο νοσοκομείο, μακριά από εμάς και αυτό είναι το πιο δύσκολο γιατί νιώθω ανύμπορη να μπορέσω να τον βοηθήσω και να είμαι δίπλα του.
Εγώ και η Ισμηνούλα είμαστε καλά και δεν έχουμε νοσήσει από τον covid.

Σας παρακαλώ ο τοίχος από κάτω με τα σχόλια να μην γεμίσει με διαφωνίες εμβολιασμένων και μη. Αλλιώς θα αναγκαστώ vα κλείσω τα μηνύματα. Μόνο αγάπη και όμορφη ενέργεια για τον όμορφο μούργο της φωτογραφίας. Να σας βλέπει και να χαμόγελα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.