Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τους συνεργούς και...» - Συγκλονίζει με τις νέες αποκαλύψεις της υπόθεσης

«Ο φόβος έχει μετριαστεί, δεν έχει φύγει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τους συνεργούς και...» - Συγκλονίζει με τις νέες αποκαλύψεις της υπόθεσης

Η πολύκροτη δίκη σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι όπου θύμα σε όλο αυτό ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο τέλος της καθώς η Έφη Κακαράντζουλα δέχτηκε την κάθειρξη σε 15 χρόνια φυλάκιση.

Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 28/10 η Ιωάννα Παλιοσπύορυ μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Live News» για την περιπέτεια που έζησε και την απόφαση που άκουσε στο δικαστήριο. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν μια σημαντική ημέρα, γιατί έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος.

Μου αποδεσμεύει το μυαλό μου, για να μπορέσω να επικεντρωθώ στους στόχους μου και στα όνειρά μου» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, υπογραμμίζοντας ότι η ημέρα που ανακοινώθηκε η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ήταν μια ημέρα που ένοιωσε ανακούφιση.

«Ο φόβος έχει μετριαστεί, δεν έχει φύγει. Υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τους συνεργούς και νομίζω θα γίνει περαιτέρω έρευνα. Και βέβαια ο φόβος για το αύριο υπάρχει ακόμα στο μυαλό, όμως το αντιμετωπίζω με τους δικούς μου ανθρώπους»

Σημείωσε η Ιωάννα, υποστηρίζοντας ότι οι αναφορές σε συνεργούς «δεν είναι το πιστεύω το δικό μου, είναι πράγματα που μου έχουν πει από την Αστυνομία και από τα στοιχεία της δικογραφίας».

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Συγκίνησαν οι φίλες της Ιωάννας - Φόρεσαν λευκές μάσκες στο δικαστήριο

Οι φίλες της Ιωάννας Παλιοσπύρου έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης για τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε. Μετά το πέρας της δίκης και της ανακοίνωσης της 15ετους κάθειρξης της Έφης Κακαράντζουλας, φορώντας λευκή μάσκα στάθηκαν πλάι στην Ιωάννα που έκανε δηλώσεις.

Να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανώς συγκινημένη τις αγκάλιασε και σημείωσε ότι οι φίλες της με αυτήν την κίνηση πέρασαν το μήνυμα ότι βρίσκονται στο πλευρό της.

«Είναι ένας τρόπος να μου συμπαρασταθούν και να περάσουν το μήνυμα ότι είναι μαζί μου και ότι ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση μου» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι η ειδική μάσκα που φορά η 37χρονη αποτυπώνει τον Γολγοθά που περνά προκειμένου να επουλώσει κατά το δυνατόν τις πολλές σοβαρές βλάβες που προκάλεσε το βιτριόλι.

«Η μάσκα που φορά είναι για τη θεραπεία. Πιέζει τις ουλές και χρησιμοποιείται στους ασθενείς με εγκαύματα, όταν το δέρμα τους αρχίζει να επουλώνεται» είχε εξηγήσει πρόσφατα η Μαρία Καλοφώνου διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων του Θριασίου Νοσοκομείου που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας.

Επίθεση με βιτριόλισ υγκίνησαν οι φίλες της Ιωάννας - Φόρεσαν λευκές μάσκες στο δικαστήριο