Στούντιο 4: Επικό γέλιο για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου on air - Τι ανέφερε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου;

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στούντιο 4: Επικό γέλιο για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου on air - Τι ανέφερε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου;

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου το απόγευμα της Πέμπτης 28/10 βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός "τρέλανε" τους οικοδεσπότες του με λιτές απαντήσεις και στα όρια του καυστικού.

Αρχικά, ανέφερε πως γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Στο σχολείο είχε για καθηγητή του τον πατέρα του ενώ παραδέχτηκε πως ήταν ζωηρός μαθητής και μάλιστα έχει και αρκετές αποβολές στις πλάτες του.

Στην πορεία του έχει βραβευτεί αρκετές φορές αλλά δεν είναι κάτι που ο ίδιος επιδιώκει. «Τα βραβεία μου αρέσουν αλλά με μπερδεύουν. Δεν περιμένω ένα βραβείο να μου πει τι κάνω». - Δείτε εδώ ποιος ήταν ο χθεσινός καλεσμένος της εκπομπής.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Κωνσταντίνου

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Κωνσταντίνου

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου του 1982 στο Τύμπιγκεν της Γερμανίας και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει και πτυχίο κοινωνικού λειτουργού.

Ο ίδιος έχει γίνει γνωστός από τις ταινίες Μικρά Αγγλία, Ουζερί Τσιτσάνης και Το τελευταίο σημείωμα, αλλά και από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες. Για την τελευταία ταινία, κέρδισε στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΕΡΤ1 Καρτ ποστάλ.