Γέννησε γνωστή πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική»

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γέννησε γνωστή πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική»

Πρώτη φορά μητέρα έγινε η Ναταλία Δήμου η οποία την περυσινή σεζόν πρωταγωνιστούσε στην σειρά του ALPHAΑγγελική”. Όπως είναι λογικό η γνωστή ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Πλέον, η ίδια κρατάει πλέον στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Φούκη. Μάλιστα, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 23 Οκτωβρίου και όπως είναι αναμενόμενο μαζί με τον αγαπημένο της ζουν όμορφες και μοναδικές στιγμές.

Από την άλλη η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου μεταξύ άλλων στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «23.10. 21. Καλώς μας ήρθες, αγάπη μας». - Δείτε εδώ το baby shower που είχε κάνει.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ναταλίας Δήμου

Η εξομολόγηση της Ναταλίας Δήμου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν

Η ηθοποιός, Ναταλία Δήμου σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για το κίνημα #Metoo καθώς και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν παιδί.

«Θέλω να πω, πως με το κίνημα #metoo, θα σωθούν αθώες ψυχές και θα τιμωρηθούν τα κτήνη που τολμούν να κάνουν έστω και την παραμικρή κίνηση, όταν δήθεν δεν καταλαβαίνουν “το όχι” και το “δεν θέλω”» σχολίασε η ίδια.

Στην ερώτηση όμως για το αν της έχει συμβεί στο παρελθόν κάποια παρόμοια πικρή εμπειρία, η ηθοποιός απάντησε: «Αν μου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό; Ένα θα πω και δεν θέλω να επεκταθώ. Ήμουν 6 χρονών… Φώναξα τόσο πολύ, βγήκαν όλοι από τα σπίτια τους και εξαφανίστηκε πριν προλάβει να προχωρήσει σε δεύτερο άγγιγμα. Στάθηκα τυχερή. Και θα μείνω σε αυτό. Έχω λοιπόν ένα παραπάνω λόγο που θυμώνω πολύ όταν ακούω αυτά που συμβαίνουν».

Πως της κόλλησε το μικρόβιο της υποκριτικής

Στα 15 μου,ήμουν σίγουρη πως το μόνο που ένιωθα να γεμίζει την ψυχή μου,να με κανει να νιώθω παθος και ευτυχία,ήταν η υποκριτική τέχνη,χωρίς να ξέρω ακριβώς το γιατί και το πως έχει συμβεί όλο αυτό.Την στιγμή λοιπόν που έπρεπε να αποφασίσω με τι θέλω να ασχοληθώ,ανακοίνωσα στους γονείς μου,πως θα δώσω εξετάσεις για να μπω σε δραματική σχολή.

Δεν είχαν ξαφνιαστεί ιδιαίτερα πολύ,γιατί μου είπαν μια ιστορία από την παιδική μου ηλικία. Στον παιδικό σταθμό,ήξερα όλους τους ρόλους των παιδιών απ έξω.Ήξερα τι έπρεπε ο καθένας τους να κάνει και η δασκάλα με άφηνε να δίνω τις "σκηνοθετικές οδηγίες".Αν μπορούσα να κάνω μία ευχή,θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να δω τον εαυτό μου στην συγκεκριμένη αυτή στιγμή,να είχα την δυνατότητα να καταλάβω τι μπορεί σκέφτεται ένα τόσο μικρό κορίτσι.Έδωσα λοιπόν εξετάσεις και πέρασα στο Θέατρο Τέχνης,Κάρολος Κουν.