The Bachelor 2 - highlights 28/10: Το μονόπετρο που έδωσε ο Παππάς σε μελαχρινή παίκτρια "πρόδωσε" το τέλος;

Όσα είδαμε το βράδυ της Πέμπτης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 28/10: Το μονόπετρο που έδωσε ο Παππάς σε μελαχρινή παίκτρια

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 28/10 επεισόδιο του The Bachelor 2. Είχαμε κλάματα, κόκκινα τριαντάφυλλα και... μονόπετρα τα οποία δόθηκαν γονατιστοί. Ποια παίκτρια ωστόσο θα μπει από τον πρώτο κύκλο για να διεκδικήσει τον Αλέξη και θα φέρει τα πάνω κάτω;

Τα 28/10 highlights του The Bachelor 2

Η εμφάνιση της Πηγής Δεβετζή

Στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξης Παππάς πραγματοποίησε ένα ομαδικό ραντεβού, όπου επέλεξε έξι κοπέλες για να πάνε σε γήπεδο και να κάνουν ασκήσεις και αθλήματα. Σε αυτό το ραντεβού λοιπόν, βρέθηκε και η Πηγή Δεβετζή, που ήταν αυτή που εξηγούσε στα κορίτσια τι έπρεπε να κάνουν.

«Για να διεκδικήσετε την καρδιά του Αλέξη γιατί αν δεν το κάνετε θα την διεκδικήσω εγώ και θα πάρω το χρυσό μετάλλιο άλλη μια Ολυμπιάδα γιατί μετά θα κάνουμε Αλεξιάδα..», είπε μεταξύ άλλων.

Το δώρο του Παππά στην Λένα

Ένα ρομαντικό ραντεβού είχαν ο Αλέξης Παππά και η Λένα, το οποίο ήταν γεμάτο εκπλήξεις. Ανάμεσα σε αυτές το δαχτυλίδι που της έβγαλε από την τσέπη του και γονατιστός της το έδωσε.

«Μάνα παντρεύομαι! Ράψου! Μου βγάζει δαχτυλίδι» είπε με ενθουσιασμό η Λένα και στη συνέχεια ο Αλέξης φόρεσε το δαχτυλίδι στο δάχτυλο της και της έδωσε το φιλί του.

«Πόσο υπέροχα φιλάει αυτός ο άνδρας. Πόσο γλυκό είναι αυτό το φιλί του» είπε στην συνέχεια με το πιο λαμπερό της χαμόγελο.

Το "καυτό" φιλί μέσα στην πισίνα

Μετά το δείπνο και το δώρο του Αλέξη, μαζί με την Λένα μπήκαν στη θάλασσα και έζησαν μοναδικές στιγμές. Το πιο ρομαντικό ήταν όταν αγκαλιασμένοι μέσα στο νερό έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί.

Τα κλάματα της Αθηνάς New York

H παίκτρια που πήρε τριαντάφυλλο