Πλέον δεν κρύβονται - Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε τρυφερές στιγμές

Τους έπιασε η κάμερα και δεν το πήραν χαμπάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πλέον δεν κρύβονται - Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε τρυφερές στιγμές

Μπορεί να μην έχουν κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο πλέον είναι κοινό μυστικό πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι και πάλι μαζί. Οι δυο τους κυκλοφορούν παντού μαζί και δεν κρύβουν καν τον έρωτά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και της Μαρίας Αντωνά, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων και ήταν αρκετά τρυφεροί ο ένας με τον άλλον.

Όπως όλα δείχνουν βέβαια το ζευγάρι δεν έχει σκοπό να προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, όχι ότι χρειάζεται κιόλας.

Οι τρυφερές στιγμές του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Είναι κοροϊδία να λέμε ότι είμαστε φίλοι με την Μαριαλένα»

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε το πρωί της Τρίτης (28/9) ο Σάκης Κατσούλης. Ο ίδιος έδωσε το παρών σε μια βραδινή εκδήλωση, ωστόσο δεν συνοδεύτηκε από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη -δείτε εδώ γιατί-. Παρ' όλα αυτά, όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά ο ίδιος, οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

«Η ατάκα ότι “δεν τα λέω” δεν έχει να κάνει με μένα. Ο ΣΚΑΙ με διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν λόγια των ανθρώπων του και ότι έγινε παραπληροφόρηση.

Με τη Μαριαλένα περπατάμε μαζί. Κάνουμε μαζί επιλογές, συζητάμε τα πάντα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι κοροϊδία πλέον να λέμε ότι είμαστε φίλοι, δεν είμαστε φίλοι. Δεν μπορούμε να βάλουμε και την ταμπέλα ζευγάρι απλά προσπαθούμε να είμαστε κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν υπάρχει άλλο ζευγάρι παγκοσμίως που να έχει βρεθεί στη ζούγκλα μετά από έναν χωρισμό, οπότε ήρθαμε πάρα πολύ κοντά».