Celebrity Game Night: Λαμπεροί οι αποψινοί καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη

Όλα όσα θα δούμε απόψε (29/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Celebrity Game Night: Λαμπεροί οι αποψινοί καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη

Ανανεωμένο με νέα διασκεδαστικά παιχνίδια, με γοργό ρυθμό και μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα, το «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη έρχεται απόψε, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στις 22:00 στο MEGA.

Οι αποψινοί καλεσμένοι του Celebrity Game Night (29/10) με τη Σμαράγδα Καρύδη

Οι πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA «Το αύριο μας ανήκει» αφήνουν στην άκρη τις ίντριγκες για να αναμετρηθούν με πολύ κέφι και χιούμορ στα παιχνίδια «Πάρ’ το πάνω σου», «Show me the music», «Μίλα στην κορνίζα», «Πιάσε το μικρόφωνο», και «Πού πας;».

Η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Κωνσταντίνος Λάγκος και η Νίκη Σερέτη στην πρώτη ομάδα, και ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Αλέξανδρος Πέρρος και η Μαρία Μαραγκού στη δεύτερη, ρίχνονται στη μάχη για να χαρίσουν τη νίκη στον αρχηγό-παίκτη της ομάδας τους. Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», και ο τραγουδιστής Άρης Πετράκης δίνουν το ρυθμό στο παιχνίδι και προκαλούν τους καλεσμένους να πιάσουν το μικρόφωνο και να τραγουδήσουν μαζί τους. Η Μαρία Μαραγκού και ο Αλέξανδρος Πέρρος κάνουν την έκπληξη και ανεβαίνουν στη σκηνή. Η συνέχεια άκρως απολαυστική…

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη για το Celebrity Game Night

«Περνάω τόσο καλά όσο και οι παίκτες. Όταν το ξεκινούσα είχα ενδοιασμούς αλλά τελικά οι καλεσμένοι με έχουν εκπλήξει. Βέβαια μου έχει τύχει και παίκτης να μην καταλαβαίνει καθόλου τους κανόνες. Υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν να έρθουν γιατί δεν νοιώθουν καλά.

Ηθοποιός είμαι και θέλω να παίζω αλλά επειδή δεν είναι όλα όσα γίνονται μέσα στα πράγματα που θα ήθελα να κάνω, προτιμώ μια εκπομπή, δεν με πειράζει», είπε χαρακτηριστικά για την πρεμιέρα του Celebrity Game Night στο Mega Καλημέρα.