Χαμός στο Instagram - Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή που θηλάζει

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στο Instagram - Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή που θηλάζει

Τα πάνω κάτω κατάφερε να φέρει η Μαρία Ηλιάκη στα social media καθώς πριν από λίγες ώρες, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία από τη στιγμή που θηλάζει την κόρη της.

Η φετινή χρονιά είναι αν μη τι άλλο πολύ ξεχωριστή για την παρουσιάστρια καθώς μαζί με τον ερχομό της κόρης της, ήρθε και η τηλεοπτική της επιστροφή στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου.

Η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα μαζί με τη μικρή της και κάθε στιγμή που περνάνε μαζί είναι απλά ξεωριστή. Γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να ανεβάσει τη φωτογραφία από την πιο ιδιαίτερη και όμορφη στιγμή, αυτή του θηλασμού.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη από τη στιγμή του θηλασμού

«5 μήνες μαζί και νομίζω πως θα σκάσω από αγάπη…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram της η Μαρία Ηλιάκη.

Οι ετοιμασίες της Μαρίας Ηλιάκη για τον γάμο της με τον Στέλιο Μανουσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται τη νέα της πραγματικότητα που περιλαμβάνει τη μητρότητα, την συντροφική ζωή αλλά και ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στο «Τι λες τώρα!» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης της αλλά και τα σχέδια για τον γάμο της με τον Στέλιο Μανουσάκη και τη βάφτιση της κόρης τους.

Κάπου διάβασα πως το καλοκαίρι παντρεύεστε με τον Στέλιο και κάνετε και βάφτιση μαζί.

Να σου πω κάτι; Με έχουν τρελάνει με αυτή την ερώτηση. Και επειδή κάτι πρέπει να απαντώ είπα πως θα τα κάνουμε όλα μαζί το καλοκαίρι. Δεν είναι κάτι που το έχουμε κανονίσει, αλλά το έχουμε συζητήσει. Έχουμε πει πως αν όλα είναι καλά και αν μπορούμε να καλέσουμε και λίγο κόσμο, θα θέλαμε να κάνουμε ένα ωραίο πάρτι με τους φίλους και τους δικούς μας.

Πάντως, δεν δίνεις την αίσθηση πως είσαι το κορίτσι που ονειρεύεται να βάλει το παραμυθένιο νυφικό.

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν με φαντάστηκα με νυφικό-υπερπαραγωγή. Τις προάλλες είδα... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr