Έφτασε η απόφαση από τον ALPHA για το The Bachelor 2

Τι συμβαίνει με το ριάλιτι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφτασε η απόφαση από τον ALPHA για το The Bachelor 2

Μεγάλο σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το The Bachelor 2, με αφορμή τα πλάνα που προβάλλονται σε πανελλήνια εμβέλεια στην prime time ζώνη. Μάλιστα, ρεπορτάζ του Πρωινού ανέφερε πως ο ALPHA έχει αποφασίσει να κόψει το συγκεκριμένο πρότζεκτ καθώς κάνει κακό στην εικόνα του σταθμού.

Όπως φαίνεται το εν λόγω ρεπορτάζ έχει πέσει κατά πολύ έξω καθώς κάθε άλλο παρά κόβεται το The Bachelor 2. Τα γυρίσματα έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο αν και ήδη έχει κυκλοφορήσει το όνομα της νικήτριας (δείτε εδώ ποια κερδίζει τον Αλέξη Παππά).

Η απόφαση του ALPHA για το The Bachelor 2 ήρθε με ένα πλάνο

O ALPHA θέλησε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο στα δημοσιεύματα που θέλουν το The Bachelor να κόβεται και αυτό ήρθε με ένα ακόμα «καυτό» πλάνο από την πισίνα της βίλας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το κανάλι έχει αποφασίσει να μην αλλάξει καθόλου το φορμάτ του ριάλιτι μέχρι το τέλος της σεζόν και να δείξει εμπιστοσύνη στο προϊόν που πέρυσι έφερε τόσο μεγάλη επιτυχία.

Bachelor ALPHA

Δεν κέρδισε τον Βασιλάκο και μπαίνει για να διεκδικήσει τον Παππά

Μπορεί τα γυρίσματα του The Bachelor 2 να έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο και ο Αλέξης Παππάς να έχει ήδη επιλέξει την εκλεκτή της καρδιάς του, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό έχει ακόμα να δει πολλά από το ριάλιτι του έρωτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στα επόμενα επεισόδια, πρόκειται να μπει στο παιχνίδι μία παίκτρια του περσινού κύκλου, με σκοπό να τα κάνει όλα άνω κάτω.

O λόγος φυσικά για την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του The Bachelor 1, την Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία έφτασε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό αλλά δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η Αντζελίνα, θα κάνει μία guest εμφάνιση στο παιχνίδι προκειμένου να ανακατέψει λίγο την τράπουλα και να ξεσηκώσει τα κορίτσια.

The Bachelor Αντζελίνα