Ανδρέας Τσούνης: «Ράγισε καρδιές» η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η φωτογραφία που "τσακίζει κόκαλα"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανδρέας Τσούνης: «Ράγισε καρδιές» η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Ο Ανδρέας Τσούνης, ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, ήταν μία από τις πιο τραγικές φιγούρες στην κηδεία του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ (δείτε εδώ το σπαρακτικό ξέσπασμά του). Πριν από λίγες ώρες, αποφάσισε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Τσούνης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία πολύ συγκινητική φωτογραφία - collage, στην οποία βρίσκεται από τη μία μεριά η Φώφη Γεννηματά και από την άλλη ο αείμνηστος πατέρας της.

Το προφίλ του Ανδρέα Τσούνη έχει γεμίσει με συλλυπητήριες ευχές, ωστόσο ο ίδιος έχει αποφασίσει να κρατήσει τη σιωπή του και να σταθεί στο πλευρό των παιδιών του.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη για την Φώφη Γεννηματά

Ανδρέας Τσούνης Φώφη Γεννηματά

Ο Ανδρέας Τσούνης και ο γάμος του με τη Φώφη Γεννηματά

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής παντρεύτηκε σε ηλικία 22 ετών τον πρώτο της σύζυγο, Αλέξανδρο Ντέκα. Το 2003 η Φώφη Γεννηματά παντρεύτηκε τον οδοντίατρο, Ανδρέα Τσούνη με τον οποίο απέκτησαν μαζί μια κόρη και έναν γιο.

«Έναν χρόνο μετά τον πρώτο μου γάμο μου είπαν πως δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Μετά το πρώτο σοκ, είπα στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό και πως εγώ θα γίνει μητέρα οπωσδήποτε. Μετά από 10 χρόνια προσπαθειών, ήρθε στον κόσμο η πρώτη μου κόρη». Η κόρη της Αμαλία Ντέκα είναι σήμερα 24 ετών.

«Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας» δήλωνε πριν από δύο χρόνια η Φώφη Γεννηματά μιλώντας για τον σύζυγό της στην «Espresso»: «Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Ύστερα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι», είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή της.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει το 2003, με τη Φώφη Γεννηματά να λάμπει από ευτυχία, επιλέγοντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα για νυφικό, κρατώντας από το χέρι της την εξάχρονη τότε κόρη της, Αιμιλία, η οποία ήταν το παρανυφάκι για τον δεύτερο γάμο της μητέρας της.

Ο στολισμός στο μικρό εκκλησάκι ήταν ρομαντικός, με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα να κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή την τόσο όμορφη ημέρα του ερωτευμένου ζευγαριού. Η προσωπική ευτυχία της Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Τσούνη ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των δύο παιδιών τους.