Τρελάθηκε από την χαρά της - Η "εισβολή" πασίγνωστου τραγουδιστή στην εκπομπή της για τα γενέθλιά της

Δεν την περίμενε αυτή την έκπληξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρελάθηκε από την χαρά της - Η

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (29/10) μέρα για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η σημερινή της μάλιστα εκπομπή ξεκίνησε με μια πολύ όμορφη έκπληξη από τους συνεργάτες της, ενώ τελείωσε και μια ακόμη έκπληξη από γνωστό τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, ο καλεσμένος της ήταν ο Γιώργος Κακοσαίος, ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος ξεσήλωσε τους πάντες με τα τραγούδια τους.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος εισέβαλε στην εκπομπή μέσα από τη τηλεφωνική γραμμή, προκειμένου να ευχηθεί και εκείνος με την σειρά του στην όμορφη παρουσιάστρια.

Οι ευχές του Γιάννη Πλούταρχου στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της

«Ελένη μου, χρόνια πολλά. Να χαίρεσαι τα γενέθλιά σου. Θα ήθελα να πω δυο πράγματα. Πρώτον είσαι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος. Πέρα από την εξωτερική ομορφιά σου που την είχες, την έχεις και θα την έχεις πάντα γιατί έχεις όμορφη καρδιά. Είμαι συγκινημένος αυτή τη στιγμή γιατί βλέπω τον γιο μου και θυμάμαι το δικό μου πρώτο βήμα. Του το έχω πει του Γιώργου ότι ξεκίνησα από την Ελένη. Είναι σημαντικό» είπε ο Γιάννης Πλούταρχος με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά:

«Τον κοιτούσα και λέω πόσα χρόνια πίσω με γυρνάει. Έχετε κάποια πολύ ωραία κοινά χαρακτηριστικά με τον Γιώργο πέρα από τη φωνή και τη χροιά σας, για μένα είναι πολύ σημαντικό – του το έλεγα και πριν – αυτή η γλυκειά σεμνότητα που έχεις που μου θυμίζεις τον πατέρα σου πριν 20 χρόνια που και εγώ δεν ήμουν όπως είμαι σήμερα. Βρε Γιάννη μου, έτσι σε έχω πάντα στο μυαλό μου και έτσι παρέμεινες και εύχομαι το παιδί σου να προχωρήσει μπροστά και να κατακτήσει τα όνειρά του. Να μην αλλάξει ποτέ, να παραμείνει ένα υπέροχο, καλό παιδί».

Ο Γιάννης Πλούταρχος είπε αμέσως μετά: «Ο αγώνας είναι πολύ μεγάλος. Τίποτα δε σου χαρίζεται. Όλοι προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά. Ο Γιώργος όσο θα αγαπήσει και θα σεβαστεί τον κόσμο, τόσο θα τον αγαπήσει και θα τον σεβαστεί και εκείνος… Τραγουδάνε όλοι στην οικογένεια.

Τα έχω βάλει από πολύ μικρά στην ανάλυση του τραγουδιού όχι απλά να τραγουδάνε. Το πως γίνεται ένα γύρισμα, το πως θα βγάλει την υποκριτική στο τραγούδι…Σε αγαπάμε όλοι πολύ. Για όλη την οικογένεια είσαι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Από εκεί ξεκίνησα εγώ. Δε θα το ξεχάσω ποτέ όταν ξεκίνησα εγώ, προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να με βγάλουν σε κάποια εκπομπή και εσύ ήσουν η πρώτη που με έφερες σε εκπομπή σου, και όχι μόνο».

Και ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε τις ευχές του στην Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του ΣΚΑΙ

Η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε και μια πολύ όμορφη έκπληξη από τους συνεργάτες της στην σημερινή της εκπομπή, ενώ μάλιστα της τραγούδησε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το εν λόγω απόσπασμα σχολίασε με την σειρά του ο Νίκος Μουτσινά στην εκπομπή του, με τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ να εύχεται δημόσια στην Ελένη Μενεγάκη.

«Χρόνια πολλά Ελένη μου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.