Μαμά για πρώτη φορά - Σε πελάγη ευτυχίας πρώην συνεργάτιδα του Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα

Το ανακοίνωσε με την πιο τρυφερή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαμά για πρώτη φορά - Σε πελάγη ευτυχίας πρώην συνεργάτιδα του Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Χριστίνα Μουστάκα, το πρώην κορίτσι των “Ράδιο Αρβύλα”. Η ίδια γνωστοποίησε την ευχάριστη αυτή είδηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από μια απογευματινή της βόλτα με το μωρό της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν τις ευχές τους.

Μπορεί τώρα να απέχει από την τηλεόραση αλλά δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της στο Instagram. Η ίδια έχει δική της εταιρία ένδυσης και εντυπωσιάζει στις φωτογραφίες που ανεβάζει, μιας και η ίδια είναι το μοντέλο της επιχείρηση.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μουστάκα από το Ράδιο Αρβύλα με το μωρό της

«Me and my monkey», έγραψε η στη λεζάντα της ανάρτησής της. Δείτε εδώ και μερικές ακόμα φωτογραφίες της.

Μαμά για πρώτη φορά πρώην συνεργάτιδα του Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα

Εντωμεταξύ, οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν!

Μετά την προβολή του δεύτερου trailer των Ράδιο Αρβύλα που είναι έπος, ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα στον σταθμό του Αμαρουσίου. Η σατιρική εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό το έτος 2008-2018.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τους Ράδιο Αρβύλα

Είναι άμεσοι.

Είναι καυστικοί.

Είναι αυθόρμητοι.

Είναι αντιδραστικοί.

Είναι οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και είναι η ΣΑΤΙΡΑ στα καλύτερά της!

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 20:00, το σύμπαν θα παγώσει… βάλε ζακέτα!

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, έρχονται στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα αποδομεί τις εξελίξεις και την καθημερινότητα, και θα ξεγυμνώνει τη σοβαροφάνεια, γιατί άλλωστε η αλήθεια είναι πάντα γυμνή!

Η εκπομπή ξεκινάει με την στήλη "το κρύο ανέκδοτο της ημέρας", όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λέει ένα ανέκδοτο που θεωρείται "καμένο" (δεν γελάει κανείς εύκολα όταν το ακούσει). Αμέσως μετά, ξεκινάει η στήλη "Top επικαιρότητας", όπου παρουσιάζονται βίντεο από διάφορα γεγονότα που έχουν συμβεί, ταξινομημένα σε (συνήθως 25) νούμερα, για τα οποία υπάρχουν και παρουσιάζονται σατιρικά βίντεο (κωμικά σκετς, παρωδίες κ.λπ.) τα οποία έχουν φτιάξει οι συντελεστές της εκπομπής και διακωμωδούν τα πρωτότυπα βίντεο που είχαν παρουσιαστεί νωρίτερα (αποσπάσματα από ρεπορτάζ επικαιρότητας, συνεντεύξεις διάσημων προσώπων στα ΜΜΕ κλπ.).

Συνήθως λίγα από αυτά τα βίντεο παραλείπονται για λόγους του χρόνου. Αρκετές φορές οι συνεργάτες της εκπομπής αλλάζουν τις φωνές ή μιμούνται τις φωνές που ακούγονταν στα αρχικά βίντεο ή μιλούν ξένες γλώσσες, παραφράζοντας τες με αστείο τρόπο ώστε να βγάζουν γέλιο (π.χ. τούρκικα, γαλλικά κλπ).