Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί - Η εξομολόγηση της Γιάννας Τερζή

Η μακροσκελής ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί - Η εξομολόγηση της Γιάννας Τερζή

Εδώ και ένα χρόνο, ένα συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί αρκετά την Γιάννα Τερζή. Η γνωστή τραγουδίστρια προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση, σχετικά με αυτό.

Συγεκριμένα, η ίδια που χώρισε πρόσφατα αποκάλυψε πως το πρόβλημα αυτό έχει αλλάξει σε τεράστιο βαθμό την καθημερινότητά και την ποιότητα της ζωής της.

Η ανάρτηση της Γιάννας Τερζή για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

«Εδώ κι ένα χρόνο περίπου έχουν αλλάξει σε τεράστιο βαθμό η καθημερινότητά μου, η ποιότητα ζωής μου και κατά συνέπεια κι εγώ η ίδια, σε πολλά επίπεδα.

Ο λόγος είναι ένα θέμα υγείας, το οποίο μόλις αισθανθώ εντελώς έτοιμη, θα ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας ❤️

Αυτό το post είναι μια απλή υπενθύμιση οτι τα social media δεν αντικατοπτριζουν την πραγματική ζωή, καμιά φορα ούτε στο ελάχιστο. Κι αυτό δε γίνεται αναγκαστικά επίτηδες για παραπλάνηση, απλά πολλές φορές μεταξύ του “εκτίθεμαι όσο θέλω και μπορώ” και “εκτίθεμαι ολοκληρωτικά” βρίσκεται κάτι πολύτιμο: η ιδιωτικότητα μας.Αφήνω εδώ για σήμερα μια χαρούμενη φωτογραφία, γιατί έτσι αισθάνθηκα και γιατί όποιος με παρακολουθεί, ξέρει πως τα ζώα κάνουν την καρδιά μου να χαμογελά ακόμα και στα πιο δύσκολα!!!».

Η εξομολόγηση της για τη μάχη που δίνει με τα κιλά της - «Λόγω υποθυροειδισμού...»

Μια από καρδιάς εξομολόγηση έκανε η Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν αποφάσισε να μιλήσει για τη μάχη που δίνει με τα κιλά της. Η τραγουδίστρια που πρόσφατα βίωσε το πένθος, αναφέρθηκε στον υποθυροειδισμό.

Συγκεκριμένα, αναρτώντας μια φωτογραφία της με εσώρουχα μέσα από το σπίτι της, πέρασε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, όσον αφορά το βάρος.

«61 κιλά. Χωρίς άγχος. Επιτέλους.

Χρόνια προσπαθώ με το ζόρι να πέσω κάτω από τα 60 kg, και πάντα το σώμα μου αντιδράει και κολλάει, σα να μου λέει “εγώ δε θέλω”! Ένας απλός αριθμός είναι τα 61 κιλά, κι όμως όταν έχεις μάθει να παρακολουθείς το βάρος σου συνέχεια λόγω υποθυροειδισμού, η ζυγαριά γίνεται φίλη σου!

Η λέξη κλειδί είναι “φίλη”. Τα πάντα στη ζωή μας παίρνουν τη διάσταση που τους δίνουμε εμείς. Αν βλέπεις τη ζυγαριά ως εχθρό, δε φταίνε τα κιλά σου, φταίει η τρομακτική θέση στην οποία έχεις βάλει τη ζυγαριά στο μυαλό σου. Μην τρομάζεις απ’ τα νούμερα. Ούτε και να τα αποφεύγεις. Να τα κοιτάζεις κατάματα και να τα αγαπάς, γιατί ακόμα κι αν θες να τα αλλάξεις, η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει με αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιάννα Τερζή μάχη με τα κιλά λόγω υποθυροειδισμού