Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τη Μαρία Μπεκατώρου

Μεγάλες χαρές για την παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τη Μαρία Μπεκατώρου

Το πρωί της Παρασκευής (29/10), μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, ανακοινώθηκαν τα πιο ευχάριστα νέα για τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία σε λίγο καιρό ξεκινάει τα γυρίσματα για το πρότζεκτ που θα αναλάβει στην νέα της τηλεοπτική στέγη, το Mega.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ποιο θα είναι το πρόγραμμα που παρουσιάζει ωστόσο όλα δείχνουν πως θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του The Chase, ενός τηλεπαιχνιδιού, το οποίο μέχρι στιγμής έχει διαφημιστεί αρκετά από τον σταθμό.

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε δηλώσει εξ΄αρχής τον ενθουσιασμό της για τη νέα αρχή που κάνει στην καριέρα της με τη μεταγραφή της στο Mega (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις).

Οι λεπτομέρειες για το πρότζεκτ που αναλαμβάνει η Μαρία Μπεκατώρου

Σύμφωνα λοιπόν με την πρωινή εκπομπή του ALPHA, και την Έλενα Πολυκάρπου, η έμπειρη παρουσιάστρια θα μπει στο στούντιο σε περίπου δύο εβδομάδες για να πραγματοποιήσει τα πρώτα γυρίσματα του The Chase, οπότε αναμένεται να βγει και η επίσημη ανακοίνωση από το Mega.

Τι είναι το The Chase που θα παρουσιάσει η Μαρία Μπεκατώρου

Το MEGA φαίνεται πως έχει έρθει πιο αποφασισμένο από ποτέ καθώς στο δυναμικό του έχει αρκετά προγράμματα τα οποία από την αρχή έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», πρόκειται για το παγκόσμιο φαινόμενο με τίτλο The Chase.

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο περιέχει αγωνία, στρατηγική, ταχύτητα και ένα σε ένα συνεχές κυνήγι γνώσεων.

Οι Chasers είναι μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής, οι οποίοι, φαινομενικά, τα ξέρουν… όλα! Μοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως; Οι Chasers καλούνται να «κυνηγήσουν» τους παίκτες με τις σωστές απαντήσεις τους και να τους αποκλείσουν από το παιχνίδι. Ποιος θα βγει τελικά νικητής σε αυτό το μπρα-ντε-φερ γνώσεων;