Βαλεντίνη Παπαδάκη: "Ξύπνησα την επόμενη μέρα και είπα..." - Η αποκάλυψή της για την αποβολή που είχε

Συγκλονίζει με την περιγραφή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαλεντίνη Παπαδάκη:

Καλεσμένοι στο Πρωινό βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη. Το ζευγάρι βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς πριν περίπου δύο μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Οι δυο τους μίλησαν, μεταξύ άλλων, και στο δύσκολο διάστημα που αντιμετώπισαν, όταν η Βαλεντίνη είχε αποβάλει.

Η εξομολόγηση Σόμμερ - Βαλεντίνη για την αποβολή

«Πήγαμε για μια εξέταση και μας είπε ο γιατρός: Ξέρετε, υπάρχει πρόβλημα. Κι εμείς στην αρχή λέγαμε: Ωραία, εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε, ούτε καν μας περνούσε από το μυαλό. Θυμάμαι τι δυσκολία είχε ο γιατρός να μου μεταφέρει αυτά που ήθελε να μου πει. Όταν το κατάλαβα, εκείνη ακόμα με ρώταγε: Δηλαδή, τι θα κάνουμε; Πάει τελείωσε της λέω. Δηλαδή, μου λέει, πρέπει να κάνω κάποια αγωγή; Ποια αγωγή παιδί μου, πρέπει να το βγάλουμε της είπα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ξύπνησα την επόμενη μέρα και είπα τέλος, πάμε παρακάτω», δήλωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή του θηλασμού

Η ευτυχισμένη μανούλα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία θηλάζει τον γιο της. Μαζί με την φωτογραφία αυτή, έστειλε και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Λίγοι μαύροι κύκλοι, μια απαλή μυρωδιά, λίγη γεύση γάλα, πολύ αγάπη και μια αγκαλιά.. αισθήματα παρά πολλά. Ένα ευχαριστώ και ένα Σ αγαπώ σε σένα καρδιά μου @kostas_sommer για το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής μας, που άλλαξε από το πρώτο του κλάμα. Δεν πίστευα ποτέ ποσό γρήγορα και δυνατά θα σε ερωτευόμουν μέχρι να σε δω, Σ αγαπώ τώρα κ για πάντα μωρό μου καλώς ήρθες», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Βαλεντίνη Παπαδάκη.