Νίκος Μουτσινάς: "Αποφασίσαμε στις 8 το βράδυ να..." - Η αποκάλυψη για το "αμαρτωλό" του βράδυ στην Κύθνο

"Πήγαμε στην παραλία, ήταν κάποιοι άνθρωποι που είχαν σκηνή εκεί και έβλεπαν..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς:

Καλεσμένος στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια, Δυνατά, -που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές μέρες- ήταν το βράδυ της Παρασκευής (30/10) ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής έκανε αρκετά ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την ζωή του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

«Είμαι πολύ του σπιτιού. Κι επίσης Σαμοθράκη θα πηγαίνω για πάντα. Πήγα το καλοκαίρι και έπαθα τον έρωτα της ζωής μου, θα πηγαίνω συνέχεια.

Έχω κάνει και τη ψυχοθεραπεία, αλλά η αυτοβελτίωση είναι ένα άλλο κομμάτι. Το αγαπώ πάρα πολύ. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ».

Για την διαφορά ανάμεσα στην εκπομπή του και το θέατρο: «Για μένα είναι ακριβώς το ίδιο. ο αντιμετωπίζω λες και παίζω θέατρο. Τι εννοώ; Δεν παίζω έναν ρόλο αλλά κοιτάω στα μάτια τους τεχνικούς, κάπως τους μιλάω, απαντάμε. Σαν να παίζω θέατρο».

Επειδή ο Κωστής Μαραβέγιας είναι πολύ καλός του φίλος και γνωρίζει πολλά για αυτόν, έβαλε φίλους του παρουσιαστή να ρωτήσουν διάφορα πράγματα, αντί για εκείνος.

Η Ζέτα Μακρυπούλια του ζήτησε να θυμηθεί την στιγμή που... της έκαψε τα μαλλιά.:«Αντί για 20 λεπτά άφησα τη βαφή γύρω στα 45 λεπτά» είπε ο Νίκος ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου του ζήτησε να πει ποια είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική του γκάφα: «Τις προάλλες είπα τη Φαίη Σκορδά Έφη Θώδη».

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη του ζήτησε να περιγράψει τι έκανε ένα βράδυ του Αυγούστου του 2020 στην Κύθνο. «Αποφασίσαμε στις 8 το βράδυ να πάμε να δούμε την ανατολή του ήλιου. Πήγαμε στην παραλία, ήταν κάποιοι άνθρωποι που είχαν σκηνή εκεί και έβλεπαν κάτι τρελούς με τάπερ. Κάναμε μία βουτιά, βγήκαμε, πεθάναμε, πήραμε τα συμπράγκαλα και γυρίσαμε πίσω» δήλωσε.

Αποκλειστικό: Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στο OPEN!

O Nίκος Μουτσινάς, τρία χρόνια μετά από την αποχώρηση του από το Open, επιστρέφει και μάλιστα στην βραδινή ζώνη του σταθμού.

Ο παρουσιαστής δέχτηκε με χαρά την πρόταση της καλής του φίλης Αννίτας Πάνια και θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της, «Ανοιχτά» σε μια από τις επόμενες εβδομάδες. Την Κυριακή... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr