Σαν να μην γέννησε ποτέ - Έτσι είναι το σώμα της Ζωής Δημητράκου 3,5 εβδομάδες μετά τον τοκετό

Το βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σαν να μην γέννησε ποτέ - Έτσι είναι το σώμα της Ζωής Δημητράκου 3,5 εβδομάδες μετά τον τοκετό

Μαμά έγινε η Ζωή Δημητράκου πριν περίπου ένα μήνα. Η όμορφη γυμνάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Θανάση Πολυχρονόπουλο.

Η ίδια μπορεί να κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της, ωστόσο μετά τον τοκετό μοιράζεται πολύ συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της αλλά και την περιόδο της εγκυμοσύνης της.

Αυτή τη φορά, η Ζωή θέλησε να μας δείξει πως είναι το σώμα της, 3,5 εβδομάδες μετά την γέννηση του γιου της. Όπως βλέπουμε από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, είναι σαν να μην γέννησε ποτέ!

Το σώμα της Ζωής Δημητράκου 3,5 εβδομάδες μετά τον τοκετό

«Σπάει» τη σιωπή της για τον γάμο της με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο

Η Ζωή Δημητράκου βρέθηκε πριν λίγο καιρό καλεσμένη στην εκπομπή Dot και αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της για τον γάμο που έκανε πριν από λίγο καιρό με τον αγαπημένο της, Θανάση Πολυχρονόπουλο.

«Ο αθλητισμός είναι μέρος της ζωής μου, δεν θυμάμαι χρονιά να μην ασχολούμαι με τον αθλητισμό, ξεκίνησα 10 χρονών το μπάσκετ και από μηνών έκανα κολύμβηση. Ήταν μέρος της ζωής μου και μετά έγινε η ζωή μου. Έχω παίξει με τους καλύτερους στον κόσμο, όταν πρέπει να τους κερδίσεις που τις περισσότερες φορές χάνεις γίνεσαι σκληρός. Δεν έκλαιγα, μόλις τελείωσα το μπάσκετ έκλαιγα μου έβγαινε όλη η σκληρότητα σε γλυκύτητα.

Ήταν μετά το J2US, είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα. Το να συνδεθούν δύο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό είναι μεταξύ των συζύγων, είναι σημαντική ημέρα για αυτούς τους δύο. Πήραμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε καλεσμένους 3-4 άτομα, ενώ κάναμε πολιτικό γάμο.

Δεν μου αρέσει αυτή η στιγμή να την δώσω στους άλλους θέλω να μείνει σε μένα και τον σύντροφο μου. Οι γονείς μου δεν ήρθαν ήταν στην Θεσσαλονίκη ήταν με face time. Οι γονείς μου δεν μπορούν να έχουν παράπονο παντρεύτηκαν οι δύο τους στην Γερμανία, με ένα ζευγάρι που τους πάντρεψε», είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Δημητράκου.