Παναγιώτα Βλαντή: "Είχα χάσει μια δουλειά επειδή μου έλεγαν να..."

Η αποκάλυψη που έκανε στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παναγιώτα Βλαντή:

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) η Παναγιώτα Βλαντή. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο, αλλά και στα προβλήματα που της δημιούργησε το όνομα της ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε και για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή

«Το “Άσε μας ρε μαμά” το αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Και τώρα λέω στη μητέρα μου “άσε μας ρε μαμά”. Θεατρικά θα είμαι φέτος στο “Θαύμα” και στη “Σιωπηλή Λίμνη”. Από πάρα πολύ μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έγινα κρυφά ηθοποιός γιατί ήταν δύσκολο να πείσω τους γονείς μου.

«Στο Βερολίνο μου είχαν δώσει βραβείο η Κέιτ Μπλάνσετ και η Τζούντι Έβανς. Δεν το ήξερα ότι θα είναι αυτές οι δύο. Στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» ο Πάνος Κοκκινόπουλος επέμεινε να μου δώσει το ρόλο».

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι μεγάλος σταθμός στη ζωή μου. Είναι από τους σκηνοθέτες – μέντορας που όταν δουλέψεις μαζί του πηγαίνει πολλά βήματα μπροστά.

Στην αρχή μου έλεγαν να αλλάξω το όνομά μου. Έχασα μια δουλειά επειδή δεν το άλλαξα. Ήθελα να παντρευτώ χωρίς κόσμο και κρυφά. Με τον γάμο δεν ολοκληρώνεται τίποτα, απλά υπάρχει ευτυχία και πάθος μαζί. Αν δεν ήταν Γιάννης δεν θα είχα παντρευτεί. Ήταν ο άντρας που με έκανε να θέλω».

Νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η αγαπημένη ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας κάτω από άκρα μυστικότητα με τον σύντροφό της, Γιάννη Βλάχο.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπο με 50 καλεσμένους σε μία παραμυθένια τελετή. Με φόντο τα απαράμιλλα τοπία και τα νησιωτικά έθιμα η νύφη έφτασε απαστράπτουσα με καΐκι στο εκκλησάκι όπως είδαμε στις φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο Happy Day.

Με την χαρμόσυνη είδηση να έχει γίνει γνωστή, η Παναγιώτα Βλαντή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της.

«Σε αυτό το μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε 12/6/21 δεν είμασταν μόνοι…

Αγαπημενε @yannissiskos , τόσο αθόρυβος και τόσο συγκλονιστικός! Με το μαγικό ραβδάκι σου με μεταμόρφωσες!
Αννα μου ευχαριστώ για το ξεχωριστό χρωμα στα μαλλιά…
@hairgoalsbyanna

Για το νυφικό δεν ξέρω τι να πρωτοπώ…

Μοναδική και ανεξάντλητη @vasiatzotzopoulou , φίλη και κουμπάρα πλέον, με την δημιουργία σου με ταξίδεψες σε μια εποχή που λατρεύω, στη δεκαετία του ‘20…

@elenavotsi ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες βέρες που θυμίζουν γλυπτό…
Οι μουσικοί μας…

Πεπη κ Αχιλλέας!!! Με το ταλέντο και το μπρίο τους, ήταν μια υπέροχη νότα στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας!

Αγαπημένη φίλη μου και επίσης κουμπάρα πλέον, @anomikou ευχαριστουμε που ήσουν η αφορμή να ξεκινήσει αυτό το υπέροχο ταξίδι!

Ξέρεις εσυ..», έγραψε χαρακτηριστικά η Παναγιώρα Βλαντή στο Instagram.